mandag 22. august 2016

Inspirasjon til kjøkken

Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Finn inspirasjon til kjøkken hvis du ser nå. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.


Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom?

Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt.


Et kjøkken i massivt tre er et klassisk valg, og gir et solid kjøkken i høy kvalitet. Bruk av naturmaterialer og godt håndverk danner en ramme rundt vår tids trend. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Et naturlig spørsmål man stiller deg når drømmekjøkkenet skal planlegges. Det er mange faktorer å vurdere når du skal velge en benkeplate til kjøkkenet. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Tiden for overskap er forbi! Vi vil ha en rent, luftig kjøkken , og bryr oss mer om estetikk enn skapplass.


Vi velger åpne hyller der vi setter de fine tallerkenene til skue for alle, og dropper dører. Tapet: Tapetser alle fire veggene eller én vegg. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser?

La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon , og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre.


På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg.


Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Utforsk HTHs kjøkkengalleri, og finn inspirasjon til ditt nye kjøkken blant våre flotte designer og innovative løsninger. Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne. Kjøkkenet du har drømt om lenge.


Inspirasjon fører merker som muurla og martinex. Les mer om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte løsninger og uunnværlige produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg