torsdag 11. august 2016

Gulvmaling trapp

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Søk etter gulvmaling trapp på den nye KensaQ.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp : lakk, maling, olje og hardvoksolje. Malingen bygger en film som beskytter treverket.

Vi har produktet som passer ditt. Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. Har nettopp malt en slitt trapp. TreStjerner malt på Tregulv.


Begynte med å kraftvaske og deretter mattpusse med en mouse-sliper. Siden vår var lakkert fra før, måtte vi ikke grunne. Er den ubehandlet, foreslår jeg to strøk med kvist og sperregrunn først.

Brukte to strøk trestjerners gulvmaling til selve trappetrinnene, ettersom denne lukter mindre. Malte gulv og trapper gir også uendelige valgmuligheter når det kommer til farger og personlig preg på rommet. Og med gulvmaling er det ikke noe problem om du blir lei av den fargen du har valgt. Trappen er mer enn bare et bindeledd mellom to etasjer – det er et møbel.


Hvorfor ikke fremheve trappen og gi det den oppmerksomheten den fortjener. Maling av trapp er ikke så mye arbeid som folk tror. En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid synes, og fordi på en malt trapp av mykt tre (furu) vil hakk og merker fort vises. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir.


Stikkordet er herdetid. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Kan også benyttes på gipsplater - som f. På den måten går det går kortere tid mellom strøkene, og du kan ta den i bruk tidligere. En fordel med akrylmaling er at den er statisk ladet, slik at støvet ikke legger seg i. Hvor bestandig er den malingen mot slitasje ( trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)?


Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg