torsdag 25. august 2016

Dansk design spisebord

Dansk design spisebord

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Billige og stilige designede bord.


Det er vigtigt at vælge det rette spisebord , da familien tilbringer mange stunder her. Det er også her, vi kan hygge med et brætspil eller anden underholdning, eller nyde et glas vin sammen med gode venner. Casø 1spisebord fremstår som som et lett og moderne bord.


Dansk design spisebord

Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Her finder du både spiseborde, sideborde, sofaborde, skriveborde og meget andet. Vi stiller høje krav til de borde vi forhandler, og udvælger sortimentet af borde ud fra følgende kriterier: Solidt håndværk, gennemført design , forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Dyrlund Ovalt spisebord i palisander 163x109x73høy. Superelipse spisebord - Piet Hein.


DKuttreksbord til kampanjepris. Kjøp høy dansk kvalitet direkte fra den danske møbelfabrikken. Helt uten fordyrende mellomledd. Spar opptil på norske butikkspriser.


Dansk design spisebord

Prisen afhænger af trætype, og er uden tillægsplader. Vannerup - Dansk Design. Venø spisebord og stk. Viser til (av produkter) Helset Møbler AS.


Design : I Haselv, sine produkter ivaretas treets fine struktur og egenskaper. Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil. Vi designer , produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder.


Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi tilbyr et meget bredt sortiment av møbler og interiørprodukter. Skarp Pris - Bestill Online Nå.


Ulike modeller og stiler. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk.


Bordtopp i laminat standard eller spesialfarger, eller valnøtt finér. Understell i krom eller pulverlakkert stål i fargene sort, hvit eller grå. Det smukke Nord spisebord er designet af danske Generous Design for Normann Copenhagen, og har flotte runde bordben og en kraftig massiv bordplade.


Dansk design spisebord

Bordet er lavet til 4-personer, og passer perfekt ind i både det moderne og det klassisk indrettede hjem. Result stol, pris ikke fastsatt ennå, hayshop. La familie og venner samles rundt spisebordet. Spisebordet er det sosiale midtpunktet i et hjem, og vi har et flott utvalg.


Et flott spisebord med rett design , med bordplate i granitt og pulverlackerad. Se våre spisebord og skap en ny. Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer, har Skovby et spisebord , der passer ind i din bolig. Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter.


Et spisebord fra Skovby giver plads til alle. Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser, design og materialbruk slik at du kan finne det spisebordet som vil passe perfekt i ditt hjem, samtidig som du kan ha plass til din familie og gjester. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg