fredag 5. august 2016

Kjøkken l form

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Dette er desidert den mest vanlige løsningen.


Krever litt plass (mog mer) og egner seg godt til åpne eller halvåpne kjøkken. Mobalpa leverer kjøkken i mange typer og former. Har du et ønske om et rett kjøkken , U- form , L - form eller den populære kjøkkenøyen så har vi mange muligheter for dette.

La deg inspirere av de forslagene våre designere har satt opp. Hvilken form passer best? De vanligste formene på kjøkken er U- form , L - form , kjøkken med kjøkkenøy, G- form (med utskutt barløsning), parallellkjøkken og rett kjøkken. Spør din kjøkkenleverandør om hvilken variant som passer best til ditt kjøkken.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett.

Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Form har alt det som et Multiform- kjøkken krever: Materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Det spesielle ved Form er imidlertid det knivskarpe utseendet som skapes av kanter skåret med en vinkel på 45° – et snitt som gir møbelet et helt unikt uttrykk.


SE OGSÅ tips til å lykkes med svart kjøkken hos BoligPluss! Kjøkkendelen langs veggen er hvit, slik at den forsvinner litt for øyet. Fronter, sider og benkeplate er skåret i graders vinkel, og møtes i pene gjærede hjørner. Det er disse detaljerte hjørnene som har gitt navn til serien – nemlig Form 45. NOREMAX produserer fronter til Ikea kjøkken.


Kjøkkenfronter, skuffefronter, sideplater, sokler og dekorlist som passer til Ikea’s produkt serie METOD og FAKTUM. Naturlige materialer av høy kvalitet i alle farger! Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Innredningen er hjørnesteinen i ethvert godt kjøkken. Den skal være hensiktsmessig med tanke på oppbevaringsplass, arbeidsplass og plassering av vask, komfyr og kjøleskap.


Dernest har rommets form og størrelse betydning for om det nye kjøkkenet ditt kan innredes tosidet, med kjøkkenøy, U-formet eller en helt annen form. Kanskje du vil velge en av varianter for moderne kjøkken bestem deg også hjemme.

I dag blir det den første typen tale. PENT: Etter at veggen og døren ble fjernet, trer man nå rett inn på kjøkkenet. Barkrakken Woody er fra Pedrali. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Et blandebatteri med L -tut til kjøkkenet gir en mer markert stil sammenlignet med de mykere.


Utvalgte blandebatterier til kjøkken for deg som virkelig vil ha noe. G- form av kjøkkendesign gir deg enda mer arbeidsområde enn L -formet eller U-formet kjøkken , fordi du har en ekstra linje her. Selvfølgelig har du i tillegg til de store benkeplattene mer lagringsplass, fordi G- form kjøkkenet gir optimal bruk av hvert hjørne og hvert dødt hjørne. Som regel vil det være nødvendig å inngå kompromisser.


Vinkelkjøkken kalles også et L - kjøkken og kan innredes slik at du får en veldig god sammenheng mellom de enkelte arbeidssonene i arbeidstrekanten. Ofte gir vinkelkjøkkenet mulighet for å ha et spisebord i det motsatte hjørnet av kjøkkenets vinkel og forvandler dermed kjøkkenet til en spiseplass. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Et elegant kjøkken hvor de perfekte og rette linjene i designet skaper et helt eget særpreg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg