torsdag 18. august 2016

Lite vitrineskap

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser. Eller det du trenger hver dag.

Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov.


Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet.

Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Vi vil påstå at vi tilbyr vitrineskap som passer de aller fleste hjem, smaker og stiler. Alle hjem fortjener et vakkert vitrineskap , uansett om rommet og behovet søker et stort vitrineskap , lite vitrineskap , smalt vitrineskap eller høyt vitrineskap. Hos oss kan du kjøpe billige vitrineskap som hjelper deg med å innrede både smart og fint.


Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Lite brukt vitrineskap selges. Består av to seksjoner og har godt med oppbevaring.

Alle møbler er fleksible og kan anvendes på tvers av husets roSpisestuen, køkken, TV stuen, vinterhagen og soverommet. Derfor har et vitrineskap fler formål, end bare å fungere som oppbevaring i stuen, og vi garanterer deg, at du også kan finne et skap, som du liker i det store utvalget vårt. Uansett om du vil tilføye noe klassisk til stuen din, et antikt vitrineskap vil invitere naturen inn ved hjelp av et vitrineskap i eik, eller noe helt tredje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg