mandag 15. august 2016

Design lysestake

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Tusenvis av fornøyde kunder.

Gratis frakt og levering innen dager! Her finner du lysestaker der du kan bruke både kubbelys, kronelys og telys i, lysestakene. Design lysestaker laget i tinn produsert i Norge. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Glasslykt i lekkert design med gullfarget sokkel Lykten har lyspære som drives.


Nå kommer flotte Ball fra Cooee Design også som lysestake ! De finnes i to størrelser og flere flotte farger som passer perfekt sammen med Ball vasene.

Mix og match dine favorittfarger, vi sender dine yndlinger hjem til deg fra nettbutikken, eller velg å hente i din nærmeste Designforevigbutikk. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design.


Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Season lysestake Den vakre Season lysestaken fra Georg Jensen er designet av Maria Berntsen.


Den har myke former og et elegant formspråk som representerer enkelheten i dansk design. Lysestake - Best pris i Norge! Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design ? Grå Trend Design T- lysestake. Condy Design , Norway Copiright.


Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass.

Ildhane lysestake med sin uttrykksfulle og fengende form minner om en hane med flotte halefjær. Kolleksjonen ble designet som en del av interiøret til Nedre Foss går på Grünerløkka. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Norway Designs fører produkter i høy kvalitet fra norske designere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg