torsdag 18. august 2016

Bord til pc

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Databord med hjul til kontoret, med justerbar høyde.

Kjøp enkelt online med fri frakt! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Alltid lave priser og et stort utvalg! Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Med en gamingstol eller et gamingbord sitter du behagelig når du spiller og får bedre plass til utstyret ditt. Elkjøp har utstyret til deg som. Et skjermfeste frigjør plass på skrivebordet. Bord - og veggfeste til skjerm. Finn ditt nye praktiske veggfeste eller bordstativ til dine flatskjermer, med mange justeringsmuligheter og gasslift slik at den passer alle arbeidsplasser.


Finn tilbehøret fra Kenson, Twelve South, Konig eller Fujitsu og ta vare på dine enheter. Ved å feste den stasjonære PC -en under skrivebordet er det lettere å holde orden i kabler og ledninger og i tillegg unngår du å få unødig mye støv inn i kjølevifta da du kommer til med støvsugeren. Bordet skal ha plass til minst 3-skjermer (planer om å kjøpe 1-skjerm til ). PCen må ha plass under bordet, og det må være god plass til føtter under bordet.


Bordet i seg selv må være lang i lengden, og brei, slik at det er mulig å ha en del på bordet. Det mest vanlige er å gjøre om et hjørne eller en av veggene om til et hjemmekontor. På denne måten får du mest ut av kvadratmeterne, og du kan sitte med arbeidet, mens barna leker eller ser på TV i bakgrunnen.


Flere løsninger til hjemmekontoret De fleste velger en løsning som gjør kontoret til en integrert del av stuen.

Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Skrivebord med plass til alt. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer. Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebor skuffer, hyller og overdeler. Et skrivebord er uundværligt til arbejde på hjemmekontoret eller til lektielæsning på værelset eller studieboligen. Billige og stilige designede bord.


Med et profesjonellt pc bord gir du dine ansatte de beste mulige betingelser for å yte optimalt gjennom hele arbeidsdagen. Et godt pc bord og en arbeidsstol som passer til , gjør det mulig å justere arbeidsstillingen etter behov og dermed effektivt redusere følgevirkningene av ensformig og stillesittende arbeid. Våre gaming bord kan man justere i høyden, slik at man enkelt kan skifte fra sittende til stående stilling i løpet av kvelden eller arbeidsdagen, hvis du også skal bruke det som en kontorpult til arbeid.


Alle våre gaming PC bord kan enkelt justeres i høyden uten å fjerne eller flytte på datautstyret. Til kantine og lounge har vi utviklet funksjonelle og flotte bord som gir variasjon og som lett kan møbleres i innbydende grupper. Enkel og bra sett til å henge opp et kabinett under f. Med et gamingbord får du mer plass og komfort når du gamer. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord.


Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. PC , kan settes på bord eller stå på et glass.


Navnet til gjesten skrives på skjermen. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg