onsdag 31. august 2016

Løren bolig

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Glem fuktskader eller gamle elektriske anlegg - ingen overraskelser med ny bolig fra OBOS!


Løren bolig

Skoler, barnehager og servicetilbud er i hyggelig gangavstand. Kort vei til to T-banestasjoner sørger for at du unngår kø og rush til og fra jobben. Det betyr at vi tar hensyn til miljøet under hele byggeperioden, og blir målt etter strenge miljøkrav i alle faser av byggeprosessen. Vi har resultater for Leilighet til salgs løren til de beste prisene.


Den billigste boligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? Vi er din eiendomsmegler i Loren! Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Loren, og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch.


Løren bolig

Vi hjelper deg med å selge din bolig , om det skulle være å få boligen klar for visning, verdivurdering eller noe annet du trenger hjelp med. Området er kontinuerlig i utvikling, med bygging av blant annet nye barnehager og butikker. Også en del andre områder er omregulert til bolig. Oppdraget er verdt 1millioner kroner ekskl.


Eget uterom til alle! Gartnerkvartalet kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Uavhengig blogg om utviklingen på Økern og Løren. Nå legger de nye planer som innebærer flere kvm til bolig enn før.


Adkomstegen avkjøring fra ringveien løren torg. Buss stopper i lørenveien, på sinsen og på ring 3. Tbanestrekning mellom økern og sinsen, der løren stasjon ligger. Standardentré:hyggelig entré med god plass til oppbevaringløsninger. Vi har lang erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og Akershus.


Dyktige og engasjerte meglere som kjenner markedet. Løren har også en egen facebookside. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Du kan bla i prospektetene som tidligere, men nå kan du også klikke på lenker og se på bilder og video der det er lagt til.


Løren bolig

I tillegg kan du lage din egen versjon med kun de sidene du ønsker å ta med videre. Løren, bolig - og forretningsstrøk i Oslo, bydel Grünerløkka og bydel Bjerke, navn etter en tidligere gård. Bolig og sosiale tjenester.


LØREN - Lekker 3-roms i 6. Mulighet for garasje - Lave felleskost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg