tirsdag 23. august 2016

Maling butikk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet.

Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Du kan selv besøke vår sentralt beliggende butikk i Godvik og se vårt store utvalg av kjente merkevarer.


Våre eksperter gir deg gode råd om både fargevalg og teknisk påføring. Vi er innstilt på å yte service og dele kunnskap. Nettbutikken gjør at vi når hele landet med våre lave priser og fantastiske produkter.


Flügger farve malingsbutikker dekker hele Norge.

Finn en butikk i nærheten og få inspirasjon og veiledning til dine maleprosjekter. Kunnskap, kvalitet og engasjement er nøkkelverdier i vår virksomhet. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto? Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Stort utvalg av maling , weathering, wash og lakk til byggesett og annen hobby. Butikken er en del av MX-Sport og Byggi. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger.


Friske opp rommene hjemme? Vi har alle typer maling til en billig penge. Kjøp på nett eller i butikk. Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling , tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner.


I dag har bedriften dyktige medarbeidere, hvorav er malere.

HobbyM er en moderne hobbybutikk med lange tradisjoner. Hos oss har du muligheten til å vandre hyllelangs i vår 7kvadratmeter store butikk på Ensjø i Oslo, eller handle bekvemt, oversiktlig og enkelt fra vår flotte nettbutikk. Men om du handler hos Byggmakker kan du i hvert fall være trygg på at du har det beste produktet for enhver jobb. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Torso Kunstartikler har et av landets største utvalg innen kunstutstyr. Materiellet på Malimo.


Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet.


Bare med en ny maling vil hjemmet få et helt nytt preg. I vårt utvalg av innen- og utendørsmaling, pensler og tilbehør finner du nøye utvalgte produkter, naturligvis til lave priser, slik at du bare er et penselstrøk unna å gjøre hjemmet hyggeligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg