fredag 12. august 2016

Jotun antikkgrå

Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. En lys gulaktig grå tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.


Vil oppleves klassisk og tidløs utendørs. En gulaktig grå tone. LADY Perfection Takmaling.

Superfin til Egghvit og Bomull ifølge produsenten. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.


Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Pauls Blue er lekkert, men uten bilder av den blå sofaen blir det vanskelig å si noe sikkert.


Disse grå har undertoner i gult så de er ikke de beste sammen med Hvit lin og Refleksjon som vi snakket om sist, men disse har du kanskje gått bort fra ? Ikke glem grunnmuren! Lys Antikkgrå kan faktisk i noe lys vippe mot litt grønn. Mange er flinke til å holde kledningen pen,.


Slik bruker du kartet: 1. Alle hovedfarger har to anbefalte. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Ny fargevifte fra Jotun.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften.


Hva er fargekoden på lys antikkgrå og vil den oppfattes som mørk som hovedfarge på stue.

I Jotun Fargesenter Inne finner du et stort utvalg større fargeprøver. En rekke farger finnes også i Aformat – noe som gjør fargevalget ditt enda enklere! Vi har nettopp malt stua i lys antikkgrå , og det ble veldig fint! Akkurat passe lys gråfarge, det er tydelig at veggene er grå og ikke hvite, men helhetsinntrykket er like lyst som tidligere. Hos oss kan den av og til se litt grønnaktig ut pga den lille dråpen gult, det er det greit å være klar over.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg