onsdag 31. august 2016

Lady pure nature fargekart

Lady pure nature fargekart

Finn laveste nettpris her. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. RENT, LEKKERT OG SPENNENDE Velg gjerne forskjellige farger på første og annet strøk – da oppstår helt nye uttrykk.


Naturlige beisfarger fremhever og bevarer det vakre treverket og gir en jevn, vakker finish i ett strøk. Av trykktekniske årsaker kan de angitte fargene avvike fra originalfargene. Ved å benytte naturlige materialer og transparent behandlig tar vi vare på det ekte og ærlige. Bli inspirert av det interiørbeis-fargekartet fra LADY.


Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. VAKRE OG TRANSPARENTE TENDENSER. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. Kombinasjon av nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse.


CALM-paletten består av moderne nøytraler, både gylne og beige toner og lune gråtoner. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Vegg,.


Lady pure nature fargekart

Bestill fargekart her Kjøp malingen hos en av våre mange forhandlere, eller bestill maling i vår offisielle nettbutikk med gratis frakt rett hjem. Ta gjerne kontakt med oss for en prat. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.


Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt. Pure Nature : Utgangspunktet er lyse, olivengrønne toner. Lady - pure - nature -interiorbeis- fargekart -god-smak-fo. Jotun lanserte nylig et nytt fargekart med vakre interiørbeisfarger. Inspirert av naturen så klart, strekker dette fargekartet seg fra lyse og neste hvite ny.


Lady pure nature fargekart

Nytt fargekart : Matt og stilfullt fra Jotun Byggmakker. Se flere ideer om Lady. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Nye malingskvaliteter. Med Jotun Pure Color har du muligheden for at få de flotte og populære pastelfarver i en hel mat glans som stadig er vaskbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg