mandag 30. oktober 2017

Antikke bondemøbler

Hvis du ikke ser menyen til venstre sÃ¥ klikk her Sidene er oppdatert 1. Vi har alt fra antikke bondemøbler , retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Vi forteller historien om våre norske bondemøbler , de gamle tradisjonene, om respekt for håndverket og den helt spesielle æren det gir å arbeide med noe ekte og unikt.


Porselen, glass og keramikk.

Et par antikke ildhunder. Kun for privat kjøp og salg. Ei gruppe for KUN PRIVAT. Dette er en gruppe for kun gamle ting. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse!


Vi holder til i Kirkeveien 7 Oslo. Antikkvarehuset Sannergata 3. Ta kontakt så hjelper vi deg med å. Salg, kjøp og taksering av norske antikviteter.

Du vil her finde en rigtig gammeldags antik handel med speciale i almuemøbler bonde møbler. Forretning er beliggende i Esrum Gribskov i Nordsjælland med unikke antikke antikviteter, almuemøbler bonde møbler. Vi har handlet med skandinaviske antikviteter i over år, med speciale i almuemøbler bonde møbler og Svensk Dansk landstil. Vi har resultater for Bondemøbler til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. GRATIS ANNONSERING, kjøp og salg! Mange er på jakt etter bygningsdeler, innbo eller antikviteter til gamle hus. Prøv en gratis annonse på bruktmarkedet! Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage.


Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har! Hos auksjonshuset Lauritz. Har du et gammelt møbel eller antikvitet som er blitt matt eller glansløst, kan ofte mye gjøres ved å friske opp møbelet. Rødseth Orientalske Tepper - Selger orientalske tepper med flott kunst og antikvarisk preg fra midtøsten.


Sydjyllands største antiklagre. Du kan både købe tunge Chesterfield sofaer og lette rokoko møbler i poleret træ med vinrødt velourbetræk eller plys, som giver flot modspil til dine nye møbler. Stoler, bor kommoder og senger. En møbelsnekker kan hjelpe deg med å få møblene dine til å vare, generasjon etter generasjon.


Og det er mye du kan gjøre selv.

Nybygd moderne hytte med høg standard. Stua er en over 1år gammel sjarmerende tømmerstue, med gamle antikke bondemøbler. Bilveg helt fram, med 2-parkeringsplasser med motorvarmer. Ekte, robust og naturlig Leverandør av furumøbler Møbler fra Lom i sitt rette element Solide møbler med inspirasjon i fra Jotunheimen Se utvalget av Gjende.


I øjeblikket er vi ved at opbygge vores nye varekatalog, hvor der snart vil være masser af smagsprøver fra vores showrooms i Værløse og Brøndby. Følg med på siden her. Det gjøres oppmerksom på at kopiering og bruk av innhold uten skriftlig samtykke fra Dokka Bondemøbler AS forfølges rettslig etter åvl §- §56. Lov om opphavsrett til åndsverk m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg