tirsdag 24. oktober 2017

Olje utemøbler

Alltid lave priser og et stort utvalg! Se et stort utvalg av utegriller. Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Utsalg med opptil rabatt.

Vi har stort utvalg av hagemøbler! Bredt utvalg av utemøbler. Shop online hos Ellos idag! Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Bruk en olje som som er spesielt velegnet til hardtre. En oljebehandling er nødvendig 2-ganger i løpet av sesongen, og det anbefales også rett før møblene settes i vinterdepot. Står møbelet utsatt for sterkt sollys, trengs det flere ganger.

Oljen påføres etter behov flere ganger i en sesong for beskyttelse mot gråning. Blir oljen liggende oppå, danner det seg en klebrig hinne når det blir varmt. Ikke bare blir det ubehagelig for den som skal sette seg der, men hinnen vil tiltrekke seg all slags smuss. Når du først har vært så flink til å olje hagemøblene dine, bør du tenke på å opprettholde et enkelt vedlikehold gjennom. Gjenta vått i vått med ca.


Tørk bort overflødig olje etter ca. Gjenta etter timer når oljen har trengt inn. Tenk på at brukte filler kan selvantenne. La oljen tørke inn ordentlig.


Nå kan du kose deg med dine ”nye” utemøbler ! Treverk lever, og det tørker ut. De skal derfor enten oljes, beises eller males. Olje egner seg best til møbler i edeltre, for eksempel teak.


Før beisede utemøbler tas i bruk, må malingen være tørr og gjennomherdet. Påse at tørkebetingelsene er gode under og etter påføring. WOCA Grunnrens renser treverket på dypet og fjerner effektivt smuss, alger, svertesopp og rester av gammel oljebehandling.

Etter rengjøringen er treverket klart for ny behandling med olje som bevarer treverket og beskytter mot nedsmussing og soppangrep i overflaten. Du kan også velge ikke å olje inn treverket. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Utemøbler av hardved tåler mye juling. Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten.


Den skal trenge inn i treverket, hvor den vil forsegle porene og forhindre at det trenger inn vann. Rimelige priser og rask levering. Levering på 3-arbeidsdager. Hva skjuler seg bak trenden?


Sparmax har hagemøbler till lave priser som passer til enhver uteplass, liten eller stor. På denne måten får du god beskyttelse mot jordfuktighet. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Når regnet kommer er det bra å være klar. Hos Beckers finner du maling, olje og beis som beskytter dine utemøbler , terrasse og veranda.


Trademax har produktene du behøver for det beste vedlikeholdet av hagemøbler! Som du vet kan det norske klimaet skifte kraftig, og det stiller harde krav på våre utemøbler. Forleng levetiden på møblene ved å bruke rett type av vedlikehold i form av rengjøring og olje til hagemøbler. Hagemøbler av kunstrotting er også et stadig mer vanlig syn i våre nordiske hager og hjem.


Møbler av kunstrotting er ikke bare meget behagelige, men er også hyggelig å se på. De tåler vær og vind uten å ta noe særlig skade. Sola er til for å nytes! Overskytende olje tørkes av for at det ikke skal danne seg film. Behandlingen bør du gjenta hver sommer.


BENAR UVR og BENAR BLANK påfører du med strøk i tillegg til førstestrøket. Vi anbefaler deg å slipe lett mellom strøkene for å få best finish. Produktene bruker tid på å herde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg