torsdag 26. oktober 2017

Persienner gardiner

Kjøp online og spar penger. Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn. Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Se vårt store utvalg av gardiner , rullegardiner, persienner og mer. Innvendige persienner blir en del av interiøret, og gir et moderne og klassisk inntrykk i rommet.


Om du derimot foretrekker stoffgardiner inne, kan utvendige persienner være et godt alternativ.

Vårt imponerende fargespekter inneholder livlige primærfarger, myke pasteller, fyldige nyanser og hippe retroinspirerte gardiner. Lek med et utvalg ulike farger og se hvordan rommet endrer seg. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg. Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer – både privat og profesjonelt.


Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner , skreddersydde solskjermingsprodukter m. Vår egen systue står som garanti for et optimalt sluttprodukt! Vindusåpningen er der dagslyset og solens varmestråler entrer din bolig. I motsetning til lampene kan du ikke regulere dette med hverken en av- og-påknapp eller en demper.


Løsningen er gardiner. Forskjellige typer gardiner , persienner og rullegardiner kan på ulike måter justere denne naturlige inngangen av lys og varme. Velkommen til UNIG - en verden av skreddersydde gardiner ! Hos UNIG finner du Norges største utvalg av gardiner produsert etter mål. Vårt sortiment omfatter rullegardiner, plissegardiner, lamellgardiner, persienner , panelgardiner, duo rullegardiner, liftgardiner, gardiner , dusjforheng, insektnett, markiser, vindskjermer og rulleskodder. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg.


For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt.

Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. Motoriser dine persienner og gardiner for å forbedre komforten og nyt stillheten. Fjernstyr alle persiennene og gardinene dine med én enkelt fjernkontroll.


Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her! De er oftest laget i aluminium eller tre, og den harde overflaten gjør det veldig lett å tørke av skitt og støv. Klesrulle : En vanlig klesrulle til å fjerne hår og lodotter fra klær kan brukes til å holde persiennene pene og rene.


Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet? Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner. Persienner i klassisk design – gir rommet et delikat preg. Kvalitetstestede persienner. Varia persienner er av den beste kvalitet og svarer til den type persienne som du finner hos den lokale gardinbutikken din.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg