fredag 27. oktober 2017

Rullegardin pris

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Rullegardin ALSTEN 120x1duo hvit Pr.

Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere.


Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.


En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen.

På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? Vi har håndplukket et bredt utvalg av produkter som alltid har de samme lave prisene. En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt.


Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Elektriske rullegardiner eller rullegardin med solceller betjenes med en veggbryter. Om nødvendig kan gardinen også heves og senkes manuelt med gripelisten nederst.


En utvendig rullegardin. Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.


Plasseffektiv solskjerming. Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. De fleste tekstilene kan vaskes.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin.

Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Bestilles etter mål, pris på forespørsel. I våre nettbutikker kan du enkelt legge inn mål og se pris omgående – enten du er hjemme, på.


Solskjerming AS – bestill måltilpasset solskjerming på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg