mandag 16. oktober 2017

Male betonggulv i kjeller

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Reserver ditt Hotell i Male online. Men man kan like gjerne male veggene med rulle. Om veggene trenger mer enn ett strøk med maling kommer an på hvor mye av betongen som er kommet til syne før en begynner å male , og ikke minst malingens dekkevne.


Er mye av betongen kommet fram er det stor sannsynlighet for at du trenger mer enn ett strøk.

Jeg har ett kjeller gulv som skal males med sterk gulvmaling. Vet at sigural ofte blir brukt,. Forside Tapet, farge og maling Male betonggulv og murgulv. Samme produsent har en akrylmaling for betonggulv som også lar underlaget beholde prosent av pusteevnen. Jeg tror dette er den enenste akrylmalingen på markedet som gjør det.


Før bruk av denne trenger man ikke å impregnere gulvet, sier Sørensen. Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk (evt. ett med primer og med maling). Begynn med å male langs vegg og lister.


Så kan du gå over til en malerulle som tåler malingen du skal bruke uten å gå i oppløsning.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Phishing-øvelser på godt og ondt. Norges nye opplevelsessenter vekker internasjonal oppsikt. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet.


Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert. Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong.


Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget. Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong, vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. Etter at sparkelen har tørket, kan du male de sparklede partiene med uttynnet maling. Hvor mye vann du skal tilsette for å tynne ut malingen skal stå på malingsboksen. Påfør utynnet maling som toppstrøk og la malingen tørke før neste strøk.


Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre metoder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Et alternativ til å legge nytt betonggulv , er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet.


Det samme gjelder tilfarergulv, hvor det da anbefales å legge noe isolasjon under tilfarerne. Malingen påføres med vanlig malerrull (helst med forlengerskaft).

Bruk pensel langs kantene. Malingen er motstandsdyktig mot olje, bensin og mange kjemikalier. Hei, vi har en kjeller som vi ønsker å bygge opp. Vi har satt opp stenderverk i tre. Det antas fuktig nederst på vegg som følge av kapillært oppsug fra grunn.


Dra fram og tilbake, så du arbeider laget godt inn i mørtelen. Heretter må du kun male veggen med di usjonsåpen maling. Om du har problemer med fuktig kjeller og drenerer uten å isolere utvendig, får du fortsatt fare for kondens.


Kjelleren kan bli tørrere, men ikke nødvendigvis tørr – og det er en stor kostna sier daglig leder Thomas Bakken i firmaet Tørt Bygg. Tørt Bygg tilbyr andre løsninger for kjellere med fuktproblemer. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. Mal med pensel nærmest veggen. Påfør malingen jevnt, slik at det ikke blir synlige skjøter, og mal hele gulvet uten pause.


Hvis gulvet er malt fra før, holder det med ett eller to strøk av den malingen du har valgt, uansett om gulvet er av tre. Lurer på å ha slipt betonggulv på både bad og kjøkken, men lurer på om det blir glatt å gå på? Var hos noen som hadde dette og det var rene skøytebanen, i hvert fall med ullsokker på.


Inspirerende blogg du har! Velger derfor å male med en maling som puster uansett. Maling egner seg best til tregulv og betonggulv , sier fargedesigner i. Et nystøpt betonggulv inneholder en del vann, og skal ikke males med.


Det å legge gulv i kjeller kan føre til et par ekstra problemstillinger i forhold til det å legge gulv i andre deler av boligen. Kjellergulv er ofte lagt på husets grunnplate som igjen ligger direkte på bakken. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt.


Les mer om gulv og fukt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg