mandag 23. oktober 2017

Sengegavl hvit

Hvilken sengegavl liker du best? Finn en sengegavl som passer deg på IKEA. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Kjøp sengegavl hvit hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask og enkel handel på Ellos. Stikk deg ut med stil. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Få hotellfølelsen hjemme med en sengegavl.

Sengegavler er hverdagsluksus på soverommet. Nedenfor finner du sengegavler, også kalt hodegavler eller hodegjerde, i flere forskjellige design. En sengegavl gir soverommet særpreg. Om du liker å lese, surfe på telefonen eller ser TV i sengen, er den myke hodegavlen behagelig å lene seg mot.


Hos oss får du mange ulike typer sengegavler, som for eksempel en med praktiske, innebygde hyller til ting som bøker, vekkerklokker eller ladere. Gjennom valget av sengegavl påvirker du sengens stil. En myk, hvit sengegavl med deilige nakkeputer kan være en perfekt ryggstøtte når du skal lese om kvelden.


Stort utvalg av hvite sengegavler og hodegavler. Velg fra et varierte utvalg av hvite sengegavler i ulike størrelser og utførelser. Vi har også hvitt tre, hvitt lær og hvite sengegavler i stoff.


Hvit farge på sengegavlen gir et friskt inntrykk og sammen med hvitmalte vegger kan en hvit sengegavl smelte inn på en fin måte. Ramme av tre med trekk av bomull. Kombiner med trekk Heaven som selges separat. Velg blant sesongens Hodegavler i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


I tillegg til behagelig støtte for ryggen, får du et mykere inntrykk med en sengegavl. Med en sengegavl er ikke hotellfølelsen langt unna.

Lag et luksuriøst og harmonisk soverom med en myk og lekker sengegavl som kan komplementere stilen på soverommet ditt. En hvit sengegavl tar rommet til nye høyder og det er enklere å kunne lese på sengen om du ønsker det. Med en mørk vegg og en herlig kontrasterende hvit sengegavl blir dette rommets blikkfang. Det er like praktisk som fint på en og samme gang. Vi tilbyr sengegavler i ulike stiler, farger, materiale og størrelser som vil passe ditt soveroms farger og stil perfekt.


Nedenfor kan du se våre sengegavler og ved å klikke på det produktet du ønsker å se nærmere på, kan du se flere bilder og lese en mer detaljert produktbeskrivelse. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Skyformet, frittstående sengegavl kledd i myk fløyel. Materiale: 1 polyester, trestamme og skumfyll. Vedlikeholdsråd: Støvsuging.


Pent brukt sengegavl til 90cm seng selges. Bredde 90cm Høyde 1Dybde ca. Vi har bare hatt den mellom sengen og veggen, men følger med oppheng til. Tar seg pent ut bak min seng. Du kan med fordel velge en sengegavl som understreker eller skaper kontrast til det øvrige møblementet, slik at du kan skape en rød tråd i innredningen.


En fin sengegavl (eller hodegjerde som det også kalles) er en rimelig investering som gjør mye for stemningen på soverommet. Den gjør det også mer behagelig å sitte i sengen for å lese en bok eller se på TV. Trenden nå er at flere og flere ønsker hotellstil på soverommet.


Du trenger ikke feste hodegjerdet til sengen eller veggen. Slik lager du en sengegavl Enkelt å lage din egen sengegavl Få et stemningsfullt soverom med en lekker hjemmelaget sengegavl. Her ser du oppsktiften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg