fredag 13. oktober 2017

Best i test maling utendørs

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen , da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Butinox Futura Selvrensende har en også kremaktig konsistens som gjør den enkel å jobbe med.


Best i test maling utendørs

Den såkalte Smart Flow-teknologien gjør at penselen tar opp prosent mer maling , slik at du slipper så mange turer ned i. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Før i tiden var maling tilsatt en rekke giftstoffer som blant annet formalin, kvikksølv, arsenikk og bly.


I dag er disse stoffene forbudt å bruke i maling. Giftstoffene ble tilsatt for å hindre utvikling av sopp og råte på trevirke. De antimugg- og soppdrepende midler som er tillatt å bruke i dag, er ikke fult så gode som de gamle. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling.


Best i test maling utendørs

Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres. Best mulig sluttresultat oppnår du med gode produkter fra noen av de viktigste og mest kjente leverandørene, sier Riise. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom. Beis gir mer spill og liv i panelet, og brukes ofte på nybygg og hytter. Fordelen med å velge maling er at den er tykkere, og holder i flere år.


Velger du dekkbeis bør du gå for en som er vannbasert, mener Lysåker. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Det er særlig begroingen som har gitt nedslående resultater. Folksam fraråder kjøp av disse malingene. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette.


Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Se mer og bestill i nettbutikken nå! Silikat brukes særlig til utendørs murverk, men innendørs gir den også en lysekte og matt overflate.


Silikatmaling utleder heller ingen skadelige stoffer, og den lar muren oppta og avgi fukt. Silikat er enkelt å jobbe me men vanskeligere enn akrylmaling. Det er ofte tilsatt litt bindemiddel for å gjøre den lettere å rulle og pensle på.


All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen.


Det er fortsatt tillat å selge, så grossister og forretninger kommer til å ha lager etpar år, men så er det slutt. Utedørs er grensen løsemiddel. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå.


Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Billige maskiner har en vippekontakt under en plastkappe, som kan være vanskelig å betjene. På større maskiner kan knappen trykkes ned med foten, som på en støvsuger, noe som er smart.


Test : TEST : Stikksager på lavspenning. Det lønner seg å være nøye med rengjøringen når man har brukt sprøyten, men det er heldigvis ikke så mye som må rengjøres. Det dreier seg stort sett om beholderen, stigerøret og selve dysen. Er det snakk om vannløselig maling er det en rask jobb, men oljemaling krever litt innsats. Vannbaserte produkter er fremtiden inne maling , sier hun.


Best i test maling utendørs

Slipp grunningen Og det er kanskje ikke så rart. Du unngår at fargen på huset falmer i sola, og det er spesielt viktig for farger som rødt og gult som falmer fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg