torsdag 19. oktober 2017

Markiser motor

Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Elektriske motorer og styringsautomatikk for markiser , persienner og rullegitter.


Europris fører vindusmarkiser og markiser til vegg i ulike lengder og bredder. Vi har et stort utvalg av markiser , og du finner garantert en etter din egen smak på våre nettsider.

Hos oss kan du velge med eller uten motor , med eller uten sol og vindvakt og en kombinasjon med både motor , sol og vindvakt. Trenger du ny markise? Stort utvalg markiser til terrassen.


Velg blant 1dukfarger og betjeningsmetoder, som bryter, fjernkontroll eller Appstyring. Under kan du se tilbehør som gjør uteplassen enda lunere, som for eksempel frontkappe, varmelampe eller lyslist. En trådløs installasjon krever kun én utvendig stikkontakt.


Denne er til motor , og eventuelt sol- og vindvakt.

Den trådløse løsningen gir deg bekvemmeligheten med å kunne bruke fjernkontroll. Motoren plasseres inne i dukrøret, og sørger for at stoffet alltid rulles opp og er strukket ut på korrekt måte. Deretter må vi vite innvendig diameter på røret duken er rullet opp på, samt diameter på stammen til gammel motor. Til slutt må du sende oss et bilde av hvordan det ser ut i området – gjerne etter at du har tatt ut den gamle motoren.


Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! En rekke markiser og solskjermingsprodukter kan automatiseres ved hjelp av motor.


Dette gjelder både screens, persienner, plisségardiner og markiser. Med motoriserte markiser kan du automatisere bruken av denne ved hjelp av forskjellige typer sol- og vindsensorer. Disse sensorene styrer markisen ut og inn etter vær- og vindforhold.


Plastikk del til høyre skal tres inn på motor først, som en slags tetting mellom dukrør og motor. Metall del nederst til høyre er den du fester endegavl i (den som du skrur av først). Har du alt og dette passer så er det bare å sette motor inn i duk rullen og skrur den fast i endegavel.


Handle smart - Spar penger.

Få den laveste pris her! Byggmakker har et bredt utvalg av markiser. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater. Våre lakkerte markiser leveres med Seaside Class lakkering, som er den beste og mest varige formen for lakkering.


Ytterst få, uansett bransje, er sertifisert for Seaside Class lakkering. Les kvalitetsforskjeller her. Hagearbeid eller avkobling? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon. Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll. Velg blant standardfarger på konstruksjon, og over 1dukalternativer uten pristillegg.


Variert norsk klima og værforhold skiller klinten fra hveten også når det gjelder markiser. I generasjoner har markiser produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det nødvendige tilbehøret. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre det lettere for deg å velge den markisen som passer best til dine behov.


Solskinn er ofte en svært velkommen gjest her i nord. FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet.


Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen. Komplett utvalg av rørmotorer for markiser , standar med fjernkontroll, elektroniske og mekaniske endestopp og nødmanøver. Eneste fabrikat med innebygget fjernkontroll, elektronisk endestopp, stoftstopp og nødmanøver (sveiv).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg