onsdag 18. oktober 2017

Ovalt speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.

Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Ovale speil tar gjerne litt mindre plass enn rektangulære og runde speil.


Kanskje enklere p plassere inn på veggen din. Mange liker den ovale formen på speilet. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Vi har resultater for Ovalt speil til salgs til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Selges grunnet flytting. Kan ha spesielle uttrykk og former og skiller seg gjerne litt ut. Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet. Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Trenger du speil til badet?


Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Montana Hall Edition - oval speil er en formmessig nyhet i det firkantede Montana-univers. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut.


Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Ovalt speil med glatt metallramme.

Formen og størrelsen gjør speilet lett å plassere. Praktisk oppheng med list på baksiden. Materiale: Jern, MDF og speilglass. Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer.


La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Speil Kornelia ovalt. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg