fredag 20. oktober 2017

Tåkedis jotun

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en kjølig gråtone som tidvis vil kunne oppfattes som litt blålig i tonen. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc.


De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Lys Antikk blir lett litt rødlig mot litt rosa sammen med Tåkedis. DEn vil også bli blå inntil alle andre lune greige eller gylne, varme gråtoner. Tåkedis har dessverre en tendens til å se ganske blåaktig ut i skarpt dagslys. Husker det selv fra vi testet den hos oss.


Tåkedis jotun

Litt rart at dere ikke har sett det før siden dere var så flinke til å teste forskjellige steder. Det KAN jo være en feil også da, hvis den er veldig annerledes enn da dere testet. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Kjøligere grå og blåtoner.


Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. Når du har valgt farge så husk å velge en maling som holder huset hvitt og lyst lenge.


JOTUN OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende husmaling, spesialutviklet for hvite hus. Les mer om OptiWhite her. I den moderne fargepaletten finner du sofistikerte grå og gråblå toner. Alle gir huset et distinkt fargeuttrykk, og danner et stilrent bakteppe for bruk av spreke tilleggsfarger.


Tåkedis jotun

En nøytral grå tone Jotun Tåkedis. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt. Slike gråfarger blir (utrolig nok) veldig lett lilla på veggen. Vi prøvde begge to når vi skulle pusse opp, men de ble altfor lilla for vår smak.


I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Jeg har malt farge tåkedis på veggene oppe i en gang. I utgangspunktet kjøpte jeg ganske mørk brunaktig gulv , men synes liksom ikke det passer. Er det bedre å velge lys grått gulv? Slik det er nå, om jeg legger de mørke gulvbordene mot veggen så virker fargen veldig blå- men det er en ganske liten og mørk gang.


Tåkedis jotun

Noen som har fargen Tåkedis (Jotun ) på huset sitt? Den ser varm ut (vi har en kald lysgrå nå, og den blir litt blass.). Hvis det ikke blir bra kjøper vi fleksilister i tåkedis fra Smartpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg