fredag 20. oktober 2017

Innrede barnerom med skråtak

Barnemøbler og Interiør i morsomt design - Vi sender varene imorgen - Kjøp her! Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.


Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh.


Kommoden er et arvestykke. Innrede under skråtak MetteMaje og Daniel forelsket seg i en gammel leilighet med skråtak og krinkelkroker. Det bød på utfordringer – som de løste mesterlig med en liten oppussing og kreativ innredning.


Sliter med samme innredningsprosjekt! Har soverom med skråtak , og nå skal t.

Det mest upraktiske av de snart i bruk. Her har vi kjøpt skapløsning på ikea (egentlig barneromsinnredning) til vårt soverom, samt en god kommode. Et barnerom har ofte skråtak , og kan være en utfordring når det. Bildet til venstre viser et koselig og lyst barnerom som går i rosatoner.


Kan noen komme med gode tips til å innrede rom der det er skråtak som stjeler MYE av rommet? Vi skal innrede et barnerom til kommende. Vi har også sånne barnerom.


Vet ikke eksakt hvor store de er, men ikke store. Vindu og dør som hos dere. Vi var veldig heldige, for forrige eier har fått plassbygd senger under skråtaket, med skuffer under sengene, til sengetøy eller annet. Sengen blir som en liten alkove, da det er en list eller kant rundt sidene og i skråtaket rundt. Men det beste med den høye sengen, er at Konrad liker å både sove og leke der oppe, sier moren.


I motsatt ende av rommet var det akkurat plass til et vegghengt skrivebord. På døren har Konrads mor laget en oppslagstavle. Veggene er malt med to ulike blånyanser, som gir et spennende fargespill i rommet.


All fritid brukes til fotball. Alle friminutt og etter skolen kaster han (merk god oppdraglse) inn jakke og sekk, bytter til fotballsko i superfart og rasker med seg sekken med fotball og drikkeflaske i. Været spiller ingen rolle, fordi han skal ha mest mulig tid med den ballen. Med skråtak på alle rom i andre etasje, grublet jeg lenge på hvordan vi skulle løse det.

Jeg vet av erfaring at midlertidige løsninger blir fort permanente og ikke optimale. Jeg ville ikke ha dårlige og støvsamlende slagdørsskap, med altfor dype og høye hyller hvor klesstablene velter bakover og er umulige å holde ryddige. Det er også et nytt skoleår for de yngste og hva er vel ikke bedre enn å starte det nye året med et nytt rom?


Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av. Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen.


Da jeg var liten, hadde jeg verdens beste bestefar, og den fineste hvite himmelsengen jeg har sett. Han bygget den ut fra et skråtak på den ene veggen, med store buede utskjæringer i tre på hver side. Sofabord med flere funksjoner.


I stedet for salongbor bruk en puff med et brett til kaffekoppen. Da kan du også bruke den til å legge føttene på, og som ekstra sitteplass når du får besøk. Et annet alternativ er kuber med lokk som bord. De kan også brukes som oppbevaringsplass.


Barnerom på kvm med skråtak - hvordan innrede. Innrede barnerom med skråtak , jeg trenger tips og inspirasjon. Rom med skråtak byr ofte på utfordringer.


Bruk gjerne et tema og mye farger når du skal innrede barnerommet. Har noen bilde av skråtak -rom som de vil dele så blir jeg veldig glad for det. Soverom med skråtak innredning. Kjølaberget flisa sentrum. Hadde ikke barnerommene hatt skråtak hadde jeg malt dette i taket for.


Masse fin inspirasjon til barnerom eller andre. BARNEROTil venstre bor Charlie (5) i sitt hvite rom med blå detaljer. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom ? Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.


Smarte og praktiske løsninger når du skal innrede soverom med skråtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg