onsdag 18. oktober 2017

Kontrastvegg kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Jeg drømmer om en vegg ala dette, som kontrastvegg på kjøkkenet. Jeg har lett etter løsninger på nettet, uten å finne noe.


Vi ønsker et røft, rustikk eller industrielt utseende.

Kanskje finnes det andre måter å skape denne røffe looken på? Vi er veldig takknemlige for innspill, om du har noen gode ideer. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. En kontrastvekk en en enkel måte å oppdatere ditt kjøkken.


Velg hvilken vegg du ønsker skal være fokalpunktet i rommet ditt. Legg til maling, fliser eller tilogmed stein for å lage din kontrastvegg. På dette kjøkkenet har vi laget en kontrastvegg ved hjelp av røde glass fliser for å få inn litt farge uten at det blir for mye.

Trendy kontrastvegg på 1-2-kommentarer. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det. Knif Regnskap er et autorisert papirløst regnskapsbyrå lokalisert i Kristiansan Sandnes, Oslo, Ålesun Bergen, Lyngdal, og Kvinlog. Fusion er også brukt på kjøkkenet hjemme hos Anniken, som kom på tredjeplass i kåringen av årets vakreste hjem.


Igjen ser du hvor forskjellig den samme fargen kan oppføre seg i ulike miljøer. Hos Anniken ser fargen mye grønnere ut, uten at det trekker ned inntrykket i det hele tatt. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. På kjøkkenet ønsker man jo helst å finne energi og appetitt.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Vinduveggen som kontrastvegg Et litt mindre vanlig, men vel så effektfull variant er å male den veggen med vinduene på i en annen farge. Velger man å la vinduveggen være fondvegg er det enklere å la kontrastveggen bli en større del av helheten i rommet fordi man ikke får denne store flaten på samme måte. Nå er det flere kjøkkenprodusenter som tilbyr valgfrie farger. Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet.


Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken. En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken. Fargen skal fungere like godt på kjøkkenet som på soverommet.

Jeg synes fargen er fantastisk, aller mest fordi den er så skiftende i ulike typer lys. I dagslys er den tydelig blå, i skyggen er den mer grå, sier Per Nimer, nordisk designsjef i Nordsjö. MÅNEDENS INSTAGRAMMER elsker også farger som skifter med lyset. Materialmiks på kjøkkenet.


For se, så fint det kan bli når Boform leker seg med overraskende kombinasjoner: En sittebenk med sete i konjakkfarget skinn og malte bronseflater gir varme til et ellers lyst kjøkken. Fronter i bjørk og hvitt har fått aluminiumsgrep. Jeg hadde endel kalkmaling igjen etter at jeg malte flisene over kjøkkenbenken. Derfor tok jeg er skikkelig skippertak i stua, noen dager etter at kjøkkenet var ferdig.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Har hvite vegger i stue og ønsker male en vegg i en kontrastfarge (har tenkt på en gråfarge). Er det greit med en kontrastfarge i stue eller?


Stua og kjøkken er liksom i ett. Tenker det at det blir veldig mye hvitt i stue eller er det greit. Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge Ved å male én eller flere vegger i en annen farge kan du gi boligen et personlig preg - uansett om du er.


Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Har en fondvegg på kjøkken som ikke står så godt mot møblering i stue.


Vi har en kontrastvegg som er mørke grå, mens de andre veggene er lyse grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg