torsdag 12. oktober 2017

Italia kjøkken og bad

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Bestill din drømmeferie på Ving. For å vinne markedet, er det avgjørende med best kvalitet, finish, design og pris !

Vi forhander bad fra Compab i suveren kvalitet og finish til meget gode priser. Vi leverer over hele Norg. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Italia kjøkken og bad. Vi hjelper deg å finne ditt neste kjøkken ! Arrex og Compab er anerkjent over hele verden! Tapwell er en nordisk leverandør av blandebatterier og tilbehør til kjøkken og bad.


Tapwell utmerker seg spesielt med et stort utvalg spennende og fargerike overflater, samt SINTEF godkjente innbyggingsbatterier.

Alle vet at italienerne er opptatt av mat. Og for å lage god mat, trenger man et velfungerende og praktisk kjøkken av topp kvalitet. Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme. Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar.


Antall ansatte i bedriften er 2. Espen Verdich (64) er daglig leder. Foretaket har registrert ansatt. Fliser har utallige bruksområder. Velkommen til italia. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Les historien om hvordan Arne Munch skapte konseptet. Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til en pris som passer de fleste. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet.


Hengsler, skinner og innredning kommer fra de ledende leverandørene på markedet. Vi har et godt og variert utvalg av modeller å velge blant. Vi har en målsetning om å tilby en kjøkkendesign hvor det nye kjøkkenet ditt blir hjemmets samlingspunkt.


Vi designer kjøkken hvor nettopp dine ønsker og behov står i sentrum.

På den måten får du akkurat det drømmekjøkkenet du ønsker deg. Med et nytt kjøkken fra HTH i Skøyen får du et kjøkken som både er elegant og praktisk. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad , å sette fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet.


Og , ikke minst til riktig pris! Vi er opptatt av deg! Et kjøkken som kan fornyes fullstendig med en litt nytt tilbehør. Easily share your publications and get. Bli med for å knytte kontakt.


I tillegg til kjøkken formidler vi også baderomsinnredninger. Vi har vasker fra danske Marbré og innredninger fra Korsbakken Bad. Ta gjerne en tur innom for en prat om drømmebadet ditt – Vi kan også levere skreddersydde baderomsinnredninger fra våre kjøkkenleverandører.


Alt kan tilpasses dine ønsker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg