tirsdag 24. oktober 2017

Tak tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Alle rom, uavhengig av takhøyde, kan ha tapet.

Man må bestemme seg for hvilken stemning man ønsker å skape. Med mørke farger i tak og på vegger kan man skape hulefølelse, mens lyse farger forstørrer og åpner opp – ikke minst gir mønster med dybde opplevelsen av å heve taket, sier Birgit Torkildsby. Raskt, enkelt og billig.


Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning?


Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Men det er selvsagt bare lett for den som vet hvordan man gjør det. Her er oppskriften og et par gode tips som også kan brukes av de med litt erfaring.

Pussete tak uten skader males med en takmatt maling. Kalkete tak med løse pigmenter grunnes med en seis før maling, ellers vil malingen kunne slippe festet og gi avflaking. Er så skjedd må nedvasking, skraping, sparkling og sliping til før grunning med oljebasert heftgrunn. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur.


Kjøp på nett eller i butikk. Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge.


Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs.

Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Den mest effektive måten å vaske vegger og tak.


Det er ingen morsom jobb å vaske vegger og tak , men huset føles helt nytt etterpå. I løpet av året legger det seg nemlig sot, støv, fett og annet smuss på vegger og tak som blir til mørke skygger. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til tak. Generelt er vi mer vare for fargebruk her i nor men vi har likevel blitt flinkere til å utforske farger de siste årene, forteller Røssaak.


Med tapet kan du enkelt få personligheten inn på rommet. Og det er ikke vanskelig å sette opp et tapet. Her ser du hvordan det gjøres. I utgangspunktet anbefaler vi alltid å fjerne gammel tapet før du sparkler.


Men du kan også oppnå et fint resultat ved å sparkle over veggbekledning som f. Se videoen vår og sjekk selv om du kan sparkle over veggbekledningen. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av slette tak inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år.


Våre maleruller er av god kvalitet som gir færre dypp og en mer effektiv jobb. På våre nettsider finner du et bredt utvalg som gjør jobben enklere for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg