onsdag 25. oktober 2017

Retro vegglampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av hjemmeinnredning.

Handle raskt og enkelt på Ellos. Sett standarden i hjemmet med Bolias unike møbler i skandinavisk design og høy kvalitet. Bestill lampen din på nett eller opplev det flotte designet i en butikk nær deg. Leter du etter retro -lamper fra Frandsen? Sirlig vegglampe Retro i sart farge.


Mange av oss kjenner 60-tallet kun fra fortellinger eller vi var svært unge. Med vegglampen Retro kan vi ta tilbake noe fra denne tide inn i vår hektiske tid. Enkel beigefarge og velformet lampeskjerm vitner om god smak og stil.

Flott retro vintage vegglampe i et spesielt design som skiller seg ut i hjemmet. I den nye retro serien fra Herstal kommer “dawn” – En vegglampe som henter inspirasjon fra vegglamper av klassisk. Den gir en varm og stemningsfull belysning, pæren kan byttes ut med en tradisjonell edison-pære for en ekstra eleganse. Frynsene er tilbake, med hilsen fra Svenske Globen. Herstal Retro Motown Vegglampe Denne flotte Motown-serien fra Herstal Retro er inspirert av innovasjonstiden - og er designet med uttrykk av selvtillit!


Lampeskjermen på Motown er laget av kvalitetsmateriale, med et håndlaget lampe-gitter. En lampe som er SÅ moderne og som kan fås i tre kule farger, og selvfølgelig også i flere modeller! En vegglampe kan også benyttes som maleribelysning, fordi den kan sette fokus på et flott bilde, en dekorativ vegg, eller dine bøker som ellers står og samler støv i bokhyllen. En vegglampe - uansett form, fasong og funksjon, kan altså gi litt mere liv til boligen. Retro Messing Vegglampe Enkel og klassisk vegglampe i retro -stil, laget i blank messing (ikke super-shiny messing).


I fatningen sitter et stykke papp som skal bli værende, da den er en del av konstruksjonen. Liten og elegant vegglampe som er skapt for en dekorativ pære. Retro Disney vegglampe fra The Home Decor Picker.


Gammel alabast lampe fra The Home Decor Picker. Sjelden Retro Lampe m Stener fra Melba Antikk. En vegglampe fungerer som effektbelysning på to måter: ved hjelp av lampehusets form og farge eller ved modellering av lyset.

Modellert lys stråler for eksempel opp- og nedover i strukturerte lyskjegler. En utmerket måte å forme rommet på og passer like godt hjemme i stuen som på en elegant restaurant eller i en hotellobby. Finn laveste nettpris her. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Retro vintage vegglampe som ser aldeles lekker ut.


Denne tar seg flott ut uansett hvor du måtte henge den. Den er av metall og av høy kvalitet, den kan også justers. Glass-kuppel dekorert med båt med seil pluss rormann. Lang ledning med stikk-kontakt.


Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Møbler og boliginnredning online. Bredt utvalg av vintage og moderne designmøbler av kjente merkevarer.


Gratis frakt over 9nok, prisgaranti og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg