mandag 16. oktober 2017

Pendel lamper design

God belysning setter sitt preg for er helhetlig interiør og skaper trivsel på kontoret. Se vårt store utvalg av lamper i kjent design. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Best på belysning og lamper!


Vi har Norges mest fornøyde kunder.

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Finn designlamper i flere farger og design og finn en favoritt som matcher stilen din. Priser som Red Dot Design Award og German Design Award er andre betydningsfulle utmerkelser for firmaer og designere i belysningsbransjen. Den beste utmerkelsen innen belysningsdesign en lampe kan få er vel å få en plass i Museum of Modern Art i New York (MoMA).


Er du usikker på valget av designpendellampe? Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg!


En pendel er en lampe som henger ned fra taket. Vanligvis henger den ned i ledningen.

Dette er lampene vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken. Derfor er pendler også den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også en lampetype som de færreste vet hva heter. Pendler i høj kvalitet og design. Designet på en pendel lampe , er altid en vigtig del af beslutningsprocessen og en faktor som afhænger meget af den enkeltes smag og den kontekst pendlen skal hænge i. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe-sortiment! Handle Skandinavisk interiør og design online.


Groa takpendel reflekterer en åpen pendel , hvor tre. Lisboa taklampe med lys er en rålekker lampe i rustikk stil. En trendy serie med sitt enkle design. Ut over det er det ikke lett å bestemme den. Det gir forskjellige effekter.


Jo høyere den er, desto større område fordeler den lyset på. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Pendel lampen kan anvendes i hele boligen, både hen over skrivebordet, på børneværelset, i gangen, stuen og i køkkenet.


Du kan også sagtens have flere lamper til at hænge ned fra loftet i forskellige niveauer evt. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Morsom og annerledes belysning.


Sjekk utvalget hos CoolStuff. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Halo Design Hard Pendel Halo Design Hard Pendelen er en moderne og elegant lampe med et rustikt og industrielt design.


Lampen har et stilfult og elegant uttrykk med en base i tre og en hette av farget glass. Lampeglasset er enten røkfarget (Svart) eller opal (Hvit) begge glassene har en sløret effekt som bidrar til et mykt og avslappet lys. Er du på jakt etter nye lamper til boligen så er du altså kommet til rett sted. Vi elsker lamper , og vi vil gjerne sikre at du får en fantastisk kjøpsopplevelse når du handler hos oss.


Viktigst av alt er å kunne tilby et varierende sortiment, som bygger på lamper i høy kvalitet, vakker design og gir den nødvendige inspirasjon til det kommende lampekjøp. Noidoi Design Studio Michele De Lucchi Nicolai Wiig Hansen Michael Geertsen Norm. Søger du også en designer hængelampe eller pendellampe? Pendel Takpendel Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt hjørne – en pendellampe har mange bruksområder.


Bestil og vælg selv om du vil. Så derfor skal du tænke design af hænge- lamper ind som en del af den stil du har i rummet. Husk også, at en hængende lampe (i højere grad end andre lampe -typer) giver rummet sjæl.


Så vær modig og kreativ med valg af pendel -hængelampe - tag nogle chancer, udfordre dig selv med design og farver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg