mandag 16. oktober 2017

Planter til kontor

Høy kvalitet innenfor kunstige planter , blomster og trær. Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Lettstelte og bra for inneklima. Bestill på nett - levert på døren.

Spar penger og kjøp billig blekk til din skriver. Rent praktisk benyttes planter for å skjerme arbeidsplasser, for å hindre innsyn, for å dempe støy og for å dele samt myke opp kontorlandskap og vandresoner. Planter og blomster kan redusere sykefravær.


Våre kunstige plantene er naturtro og krever minimalt med stell og pleie. Kunstige planter av høy kvalitet for innredning av kontorer , konferanserom, hotell eller i de private hjem. For øvrig er kunstige planter et godt alternativ hvis man sliter med allergiproblemer.


Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor -, lager- og. Der kreativiteten, arbeidsgleden og idèene kan vokse fritt.

Vi utformer og leverer tilpassede løsninger fra et stort utvalg av planter , krukker og andre produkter. Eksempelvis skal de altid have van men der er langt mere til det at have planter , end bare at give dem vand. Hvor ofte skal en plante have vand? Gode grunde til et grønt indeklima.


Du kan reducere træthe hovedpine, hosten og irriterede øjne med op til. Medarbejdere føler sig bedre tilpas i et indeklima med planter , da CO2’en i lokalet bliver renere. Stort utvalg av grønne planter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Skal indeklimaet på kontoret eller i hjemmet friskes op, er nye planter og krukker tit det der skal til. DK Planteservice stiller alt til rådighed.


Mester Grønn butikk nær deg! I vårt arbeid med kunder, arkitekter. Med planter på kontoret , er det ikke bare trivselen som øker, men også prestasjonsnivået. Er dit kontor som de fleste, står der planter ved vinduet eller på bordet.


Jeg trenger en plante til kontoret mitt. Litt grønt på kontoret kan gjøre deg mer produktiv.

FRISKT: En dose grønt på arbeidsplassen kan gjøre deg til en bedre ansatt. Uanset hvilken type kontor det drejer sig om, er planter godt for indeklimaet. Mængden af planter indendørs, der skal tilføjes til indretningen i kontormiljøet, for at opnå den ønskede effekt, varierer fra rum til rum, og vi kan hos Gamst Danplant derfor tilbyde mange forskellige løsninger inden for indendørs planter til kontor. De leveres som ferdige oppsatser med potte. Kunst plantene kan også fungere som rom avskillere imellom f. Den høye materialkvaliteten sørger for at planten ikke mister verken form eller farge.


Noen planter fungerer som luftrensere, ved at de ”spiser” giftige avgasser og frisker opp luften ved å avgi oksygen. De plantene med størst bladoverflate produserer mest oksygen. Støydempere Gjennom fotosyntesen renser grønne blader luften ved å omdanne karbondioksid til oksygen. Færdigplantede altankasser, indendørs- og udendørsplanter til dit hjem eller din virksomhed. Få leveret direkte til døren.


Den lette vej til et grønt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg