fredag 6. oktober 2017

Maling mur ute

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Elastisk, akrylbasert betongmaling. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur.

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres.


MegaFlis tilbyr et bredt sortiment av maling til mur , innen- og utendørs bruk fra Nordsjö. Ved å gi litt kjærlighet med maling til muroverflatene innen- eller utendørs, kan det gi et frisk pust til helheten. Det er viktig at flatene er faste, rene og tørre før du setter i gang med malingen.

Slik finner du ut hva slags mur du har. Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel syretest avsløre dette. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni.


Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur uten flass og sprekker. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av pusset mur. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Hvilken maling skal jeg bruke på mur ? Maling på ubehandlet mur. All bar mur må grunnes for å sikre godt feste for etterfølgende maling.


Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein bør forbehandles med egnet primer før maling. Valg av malingstype gjøres på bakgrunn av murmateriale, pusstype og tidligere resultat av overflatebehandling. I Norge har vi tradisjonelt sett bygget mye i tre, men det finnes også mange murhus rundt om i landet. For å kunne velge riktig maling til mur , er det viktig å vite nøyaktig hva underlaget består av.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forankringsgrunn sikrer at overflaten mettes, forsterkes og støvbindes, slik at etterfølgende maling fester seg bedre til underlaget. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur , er å male den med akrylmaling, sier Paulsson.


Nesten alle private bruker akrylmaling på grunnmuren, med det resultatet at malingen flasser etter kort tid.

Akrylmaling er en tett maling som puster for dårlig på en grunnmur. Det er altså ikke bare fargen du skal ta stilling til før du maler veggene dine med en maling som skal holde lenge. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Følg produsentens anbefalinger. Mur maling beregnet for toppstrøk på betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag.


Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute , samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Biltemas Murmaling har meget god dekkevne, slik at man unngår for mange strøk som påvirker diffusjonen negativt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg