onsdag 18. oktober 2017

Lage benkeplate selv

Finn Lage Benkeplate. Hvilket materiale er din favoritt? Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Har du en benkeplate i tre som ikke blir vedlikeholdt jevnlig, vil den bli slitt og dermed mer mottakelig for fett og skitt - men også fukt som ofte kan gi mørke flekker ved vasken.


Selv om benkeplaten har mørke flekker og ser herjet ut, er den ikke ødelagt.

Med nye benkeplater får du rett og slett et finere kjøkken som gjør det morsommere å lage mat. For vet du egentlig hva som er forskjellen mellom de ulike materialene, eller hva som skal til for å skifte benkeplate selv ? Bytte benkeplate selv – En rett benkeplate på et L-formet eller U-formet kjøkken vil naturlig nok være enklere å bytte ut enn på et kjøkken som har mange vinkler, påpeker Stine Elvesta interiørarkitekt ved Strai kjøkken og bad i Sarpsborg. Hun forteller at det aller viktigste ved utskifting av benkeplaten er å ta nøyaktige mål.


Tenk på dette før du velger benkeplate til kjøkkenet. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate , bordplate eller sitteplate på en benk for den del.


Du får en uslitelig overflate som tåler å stå ute eller inne, og vedlikeholdet er enkelt.

Omtrent som på en treplate. Jeg begynte selv å lage meg arbeidsbord av konstruksjonsvirke i sommer, men jeg oppga hele prosjektet halvveis fordi jeg syntes det ble for mykt og lett. Enkelte vil kanskje trekke det så langt som å si at det viktigste med en god arbeidsbenk er at den er tung (stabil), men om du skal feste den i veggen vil det bli stabilt uansett. Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet.


Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker. De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til. Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk. Vi har samlet våre beste tips til deg. Uendelige muligheter med hobbyplater.


Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv ? Oppskriften er enkel. Det du trenger er treverk. Samtidig har du muligheten til å tilpasse de hjemmelagde hagemøblene helt etter hagens mål og dine egne ønsker om for eksempel materialer. Bygg hagemøbler selv.


Nesten uansett hvilket hagemøbel du har bruk for, kan du velge å bygge det selv. Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord.

Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Olechrd: Egenprodusert benkeplate i betong – badet1.


Klarer du å lage noe selv , er det vel verdt å prøve! Jeg skal bytte to slitte benkeplater med nye heltre eik benkeplater fra. Hvordan lage oppbevaringskasse. Jeg skal skjære i platene og lage en profil i kanten, uten å lage hull i platene.


Vi skal ha en benkeplate på kjøkkenet i massivt tre med underlimt vask. Jeg har selv heltre furu benkeplate på kjøkkenet. De har og lager mye samt jeg oppfatter dem som fornuftige på pris. En benkeplate i massivt tre er et “levende” natur produkt.


Bytte benkeplate selv - En rett benkeplate på et L-formet eller U-formet kjøkken vil naturlig nok være enklere å bytte ut enn på et kjøkken som har mange vinkler, påpeker Stine Elvesta interiørarkitekt ved Strai kjøkken og bad i Sarpsborg. Hvis du vil lage en benkeplate i betong, uavhengig av om det er til kjøkkenet, sofabordet eller noe helt annet, skal du forsikre deg om at platen blir sterk. Men har du pågangsmot til å bygge hagemøblene selv , kan det være mye penger å spare.


Gjør du ikke det, vil den ganske enkelt knekke, sannsynligvis allerede på vei ut av støpeformen. Du kan forsterke (armere) platen enten med metall (armeringsnett) eller med fibre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg