fredag 13. oktober 2017

Male kjøkkenskap selv

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Reserver ditt Hotell i Male online. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig.


Her viser vi hvordan.

Ikke klar for å male ? Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Han mener selv at et industrilakkert kjøkken gir et bedre og mer holdbart sluttresultat. Men det er langt mer kostbart og det blir derfor en vurdering man selv må ta, sier Klaveness.


Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket.

Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Skal du male kjøkkeninnredningen selv , må du velge en maling med god kvalitet. Godta ikke hva som helst av malinger. Du får hva du betaler for, og viktigheten av en maling som flyter pent ut er på slike overflater viktigere enn om du skulle malt en strievegg. Det er en overkommelig oppgave å male kjøkkenfrontene – med et raskt og tydelig resultat som nesten gir inntrykk av et nytt kjøkken.


Hvis du skal male kjøkkenfrontene selv , må du vaske flatene grundig og slipe underlaget før du maler. Bruk en rull når du skal male frontene – det gir et jevnere resultat. Rett og slett male baksiden av en skapdør for å se. Om kjøkkenet er gammelt og kjedelig kan du friske det opp ved å male kjøkkenskapene i nye spreke farger. Nå kan du legge første strøk maling.


Påfør malingen med rull, og jevn deretter ut med pensel. Avslutt med etterstryker eller en fin pensel for å få en glatt overflate. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det- selv , video, forhandlersøk og.


Kjøkkenet vårt er ikke særlig gammelt, og det er pent laget. Men vi har lyst til å skifte farge, benkeplate og grep. LØSNING: Det er gode muligheter til å få flotte resultater av dette, hvis du maler frontene med en rull. Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren.


Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett.

Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. Selv en billakkerer i lakkboks med godt utstyr og forhåndsinstilt trykk kan få appelsinhud i lakken, det kommer som oftest av at lakken er for lite tynnet. Om lakken er for tykk og ikke godt nok tynnet ut så vil du ikke få den til å flyte skikkelig ut før herdingsprosessen starter. Jeg skal male kjøkkeninnredning da den var veldig slitt.


Og skal dette gjøre for hvert kjøkkenskap ? Berentsen forteller at fliser kan være vanskelig å legge selv , men du trenger slett ikke å legge nye for å få en oppfriskning. Dersom du går grundig nok til verks og vasker bort alt fett og rusk fra flisene, er det ikke noe i veien for at du kan male over dem. Som må males selv , for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet).


Vi tilbyr rimelig frakt i hele Norge slik du får mulighet å sende dine møbelfronter for spraylakkering til oss fra hele landet. Hvis dere ønsker å gjøre denne delen av jobben selv , kan dere levere deler som skal spraylakkeres til oss. Der er bare å komme og levere kjøkkendeler til oss når det passer dere. Send oss epost for å få LEVERINGSINFO og ORDRESKJEMA som skal fylles ut og leveres sammen med bestillingen. Ta gjerne kontakt om det skulle være noen.


Hvis du pusser og evt sparkler selv så er det ikke dyrt å levere frontene til lakkering. Og bor du i nærheten av Sverige så er det enda billigere. Koster, ruller, maling mm er absolutt ikke gratis. I tillegg så er det jo mye jobb.


Vi pusset selv og betalte 10- pr dør for lakkeringen, inkl jobb og materialer. Påfører du malingen riktig, skal det holde med ett strøk - da får du også finest effekt. Er du ikke fornøy eller ønsker en jevnere utseende vegg, kan du male ett strøk til.


Etterbehandling Vanligvis er det ikke nødvendig å etterbehandle veggmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg