onsdag 18. oktober 2017

Gartnerarbeid

Vi kan en masse om plassering og utforming av blomsterbe frukttrær, plen, ferdigplen, plantetyper, så dere får den rette blandingen av blomster, stauder og busker og riktig bruk av jor bark, kalk og gjødsel. Vi har egne anleggsgartnere med lang erfaring. Vi utfører alle typer oppdrag vedrørende utearealer. Vi sørger for at du har sommerblomster som pynter opp om sommeren, tulipaner om våren.


Vi kan hjelpe deg med å planlegge hagen som vil passe for deg. Du har kanskje allerede en idé om hvordan du vil at hagen skal se ut.

Hemmeligheten bak en vellykket hage er å velge planter som vil trives og at man planlegger i forhold til vedlikehold. Vedlikehold av grøntareal. Vårt mannskap tilbyr gressklipping, luking, beplantning og generelt vedlikehold I hagen.


Enten dere planlegger en helt ny hage eller dere skal rehabilitere en eldre hage, kan det være en god ide å ha en anleggsgartner med fra starten. Vi tilbyr dette gjennom vår vaktmesteravdeling. Som gartner tar du vare på uteområder og parker. Du kan også arbeide innenfor plante- og grønnsaksproduksjon.


Planering av eiendom med fornying av jord. Montering av støttemurer, belegningsstein og fundamenter til utebelysning.

I tillegg felling av trær og drenering rundt huset og i hage. Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi kan utføre hogst og fjerning av mindre trær og kratt, med ryddesag eller motorsag.


Vi kan rydde områder med høyt gress eller småtrær. Vi fjerner også avfallet hvis det skulle være av interesse. Vi er prisgunstige og pålitelige, med gode referanser og alle. Gartnerarbeid består av bl.


Håndbok N3supplerer håndbøkene N30 N3og N3med spesielle normalbestemmelser for utstyr benyttet i forbindelse med varsling av arbeid på og. Den brukes til å utarbeide beskrivelser. Kontakt oss for tilbud. Vi kommer gjerne hjem til deg for en gratis befaring og pristilbud.


Solpaneler, kulturkommisjon og en „mystisk mann. Brødrene Hansen Graveservice As utfører graving for reparasjon av vann og avløpsledninger. Istandsetting og gartnerarbeid. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Servicegutta er startet opp av en gjeng voksne håndverkere, som tar alle små og store håndverksmessige utfordringer på strak arm. Arbeidsglede og utvikling.

Vi i Hadsel ASVO AS snur hver stein for å finne en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg