tirsdag 3. oktober 2017

Sebra barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Det er et dansk firma som både designer og produserer leketøy, sengetøy, barnemøbler og flere andre produkter til barn. Sebra er et sortiment med særpreg.

De er kjent for sitt moderne design og innovative farger på alle sine produkter. Da hun skulle innrede et barnerom for første gang oppdaget hun at det fantes få produkter som levde opp til den standarden hun søkte. Dette utgangspunktet ble starten for Sebra. Med mange håndlagde produkter med innslag av hekling og strikking i flotte naturmaterialer som treverk og bomull gir det barnerommet en moderne og samtidig koselig følelse.


Smart barneseng fra Sebra. Kan brukes som både sprinkelseng og juniorseng. Bunnen kan justeres i to høyder og sprinklene på for- og baksiden kan fjernes når barnet blir større.


Salg på barnerom og barnesenger hos Mimmis.

Nå har vi salt på det meste til barnerommet. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Mange av produktene er håndlagde og utført i naturmaterialer som tre og bomull. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom. Teppet er laget av bomull som er myk og godt å gå på, og har lekre rosanyanser som skaper en lun og behagelig atmosefære i hjemmet. Materiale: 1 bomull. Designet er moderne, fargevalgene nytenkende, og store deler av kolleksjonen er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.


Skap magiske barnerom. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Dukkevogn i tre fra Sebra.

Den klassiske dukkevognen innbyder til en gåtur over gulvet. En poster som skal brukes til barnerom trenger ikke bare være dekorativ, den kan også sette stemningen i rommet og binde sammen det øvrige interiøret. Hva med en poster for barn med et nydelig motiv man kan drømme seg fullstendig bort i? Kanskje du synes de er så fine at du vil ha en på stua eller i gangen også? Hoppekids, Bopita og mange fler. Ettersom vi bryr oss om våre barns fremtid verner vi om miljøet og selger mengder av produkter som er produsert av miljøvennlig virke.


På den måten kan du kjøpe en sikker hylle i tre med god samvittighet. Alle fargene har en myk, lett sløret beige undertone. Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet. Kjent for flotte barnesenger, sengebeskytter, sengetøy og gode leker til de små. Bokstavklosser i massivt tre, hvit med grå bokstaver.


Du finner flere treleker og barneinteriør fra kjente kvalitetsmerker hos MintyMini.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg