mandag 30. oktober 2017

Glass verandarekkverk

Rekkverk i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Søk etter glass verandarekkverk på den nye KensaQ.

Verandarekkverk med glass , få pris direkte Velg glassrekkverk til altanen for maksimal utsikt Vi har flere typer av glassrekkverk som passer utmerket til verandaer og uteplasser. Ett glassrekkverk i høy kvalitet som holder i det lange løpet. Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt. Inspiration Verandarekkverk Balkongrekkverk Glassgjerde Glassrekkverk innendørs Vindskjerm. Vi arbeider for og med Fri frakt, innen Norge Korte leveringstider Komplette produkter.


Alt du behøver følger med. Glass er et spennende materiale som spiller en betydelig rolle i vår hverdag. Med dagens teknologi er det mulig å bygge inn mange funksjoner i glasset.

Glass til rekkverk tilbys i en rekke forskjellige varianter. Du kan velge mellom helt eller delvis gjennomsiktig glass , i ulike farger eller glass med trykk. Linea tilfredsstiller alle krav og forskrifter, og du kan ­være­ trygg ­på­ at ­glasset­ som­ benyttes ­i­ et Linea rekkverk er godkjent til formålet uansett modell. Der­ finnes­ et ­utall­ av­ glass ­muligheter og farger, men de vanligste er klart glass , sotfarget glass og opalfarget glass.


I så fall anbefales en oppfriskende grunnrengjøring med rensemiddel. Våre glassrekkverk leveres alltid med 76mm herdet, laminert sikkerhetsglass med slipte og polerte kanter. Et glass som er laminert består av eller flere lag med glass laminert sammen med en pvb folie. Når du kjøper Glassrekkverk, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk pr pak 68- per pak Kjøp. Sikkerhetsglass 120mmx820mm. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere. Her står man fritt til å velge alt etter eget ønske. Vi bruker 10mm herdet glass som standard.


Dersom du trenger laminert glass (fallhøyde over 5m) så har vi det i samme størrelser. Vi tilbyr også opalglass (frostet) eller sotet glass. Det er bestillingsvare.


Hvis du ønsker vindskjerming og en elegant innramming av altanen samtidig som at du vil beholde 1 av utsikten, skal du velge et rekkverk i klart, gjennomsiktig glass.

Vi er en totalleverandør av rekkverk som baserer seg på salg til både det private og profesjonelle markedet. Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass , stål og aluminium. Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (Tek10) til det private markedet.


Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset. Siste artikler Kommer snart, vennligst prøv igjen senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg