fredag 20. oktober 2017

Grunning tørketid

Kjøp grunning hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden.


Har grunnet terrasserekkverket med grunning , på boksen står det tørketid timer.

Med denne malingen bruker du sparer du ikke bare massevis av ti du får det samme fine resultatet – helt uten grunning. Eksperten forklarer hvordan her! Grunning av båten er en svært viktig jobb av flere årsaker. Grunnlaget for et perfekt malingsresultat er kvaliteten i de forberedelser du gjør. Grunninger brukes både over og under vannlinjen for å sikre heft, både til overflaten og påfølgende malingsstrøk.


Det kan være vanskelig, spesielt for amatører, å få en jevn og fin flate bare med to strøk, for eksempel på gipsplater eller en sugende puss. Derfor anbefales det gjerne grunning og to strøk, sier han mens han forteller videre: – Samtidig vil profesjonelle malere som regel kun male to strøk uten grunning på de samme platene. VISIR OLJEGRUNNING KLAR kan benyttes som grunning på edeltre før behandling med Jotuns BENAR produkter.


Snarest mulig og senest innen måned må grunnet treverk ferdigbehandles med ønsket produkt.

Anti-Rust Primer er en effektiv grunning som inneholder zink og som gir et perfekt underlag for overmaling av de fleste typer maling. Den stopper rust og hindrer ny rustdannelse. Den gir i tillegg en jevn overflate som er en fordel der store områder er angrepet av rust. Hvor lenge skal grunning og maling tørke? Det finnes så mange ulike typer maling nå med forskjellig tørketid.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og. En oljebasert grunning som skal benyttes på alt bart trevek, også trykk impregnert. Tørketid avhenger av underlagets temperatur. Til dette har vi brukt Jotun Ladys løsemiddelbaserte oljemaling. Binder løse trefibre og sikrer god heft for videre behandling.


Produktet inneholder middel mot råte-og svertesopper. Den spesielle pigmenteringen beskytter treverket mot skadelig UV-lys og har en farge som ligner treverk. Butinox Oljebeis har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp.


Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen? Produktsjef i Jotun, Gerd Liverød Hagen, gir deg gode svar på ofte stilte spørsmål. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg