tirsdag 17. oktober 2017

Foliedekor

Finn foliedekor nå på Kensaq. Kjøp Fleecejakker på nett. Stort utvalg og rask levering! Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst.


Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg!

Vår folie har høy kvalitet og gir deg utsøkt bildekvalitet med lang levetid. Foliedekor er et meget populært produkt som har et stort bruksområde. Firmabilen trukket i de rette fargene. Glassfasaden frostet og dekorert.


Mulighetene er mange, og rimelige, ved bruk av folie. La oss skjære ut folien for deg – mulighetene er utallige! Vi benytter kun kvalitetsfolier, og har et stort utvalg farger og folietyper på lager. Dekorshop leverer foliedekor av høy kvalitet - f.

Ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbu eller bestill i skjemaet under. Dekorer kontolandskapet med folie og skal ditt helt eget uttrykk. Hva med å bruke et grafisk element fra firmaets profil? Er din bedrift interessert i foliedekor ? Vi støtter alle budsjett!


Flere farger i ditt oppsett el. Dette er samme produkt under ulike navn. Hos oss får du folie av høy kvalitet, rask levering og montering av folie. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud Be oss ringe deg! Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted.


Vi gjør nettet nyttigere! Praesent at ultricies diam, id aliquet arcu. Vestibulum condimentum, erat non viverra consequat, elit risus elementum ante, a mollis urna dolor lacinia nunc.


Som eksempel har vi brukt folie som interiørdekor, gitt et kjøleskap og et salongbord en face-lift, merket gulv med fot-mønster og foliert gjenstander som er under vann. Det er ikke bare klare farger i folie. Som en del av skiltproduksjon produserer vi foliedekor : Bokstaver, symboler og logoer skåret ut i selvklebende folie.

Hvor brukes foliedekor. Vi levere i alle former, farger og størrelser. BS Reklame AS i Sarpsborg leverer alt innen storformatprofilering. Lysskilt, arenaskilt, bildekor, fasadedekor, vindusdekor, logodesign, klistremerker, gravering.


Foliering er mer enn bare tekst og logoer på butikkvinduer. Med folie kan en nesten trylle. Folie på vindu kan være for å skjerme innsyn samtidig som det gir en dekor som bygger opp om din bedrifts identitet.


Frostet folie trenger ikke bare gi en sandblåst effekt. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. For å kunne opprette bruker må du være forhandler hos New Wave Norway AS.


Send oss Navn, e-post og kundenr for å opprette bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg