fredag 13. oktober 2017

Pris på utvendige persienner

Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer. Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90.


Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert).

Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle. Utvendige persienner – sett pris på årstidene. Persienner gir deg muligheten til å regulere hvor mye lys du vil slippe inn, samtidig som de er diskret og ikke gjør så mye ut av seg når de ikke er i bruk.


Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute. Se pris og bestill robuste utvendige persienner fra vår nettbutikk. Hent fra lager (i Fredrikstad) eller bestill levert hjem. Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet Persienner har vannrette roterende lameller som gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.

Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Erfaringene er meget gode.


Støynivået blir betraktelig redusert ved å bruke styresnor så vi anbefaler denne løsningen fremfor wire. Dybde på system ut fra vegg: 120mm Fjernkontroll og evt. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.


De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! Med våre motoriserte løsninger for utvendige persienner , kan du leke med naturlig lys.


Juster lamellene på persiennene med fjernkontrollen. Elektriske persienner. Det kan være ekstremt praktisk å ha persienner med motor.


Dette fordi du da enkelt kan styre persiennene som du vil, og nesten uten å måtte røre på deg. For mange er det helt greit med manuell styring, men flere og flere ønsker seg elektriske persienner – mye på grunn av brukervennligheten. Ikke rart utvendige persienner er populære her i nord.

Når det er varmt i været, og solen står mot husveggen, har det lett for å bli svært opphetet inne. For å kunne gi deg en realistisk pris på utvendige persienner , er det beste at vi kommer en tur og måler opp vinduene på ditt bygg. Slik vet du at dine behov blir tatt på alvor. Vi har lang erfaring, og dyktige montører, som setter opp din solskjerming profesjonelt og raskt, uansett om du går for utvendige persienner eller en annen løsning. Har sett litt på utvendige persienner og zip-screens, og kunne tenkt oss dette på de fleste vinduene.


Få tilbud på utvendig solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg