mandag 9. oktober 2017

Interiør til soverom

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Beste Priser På Gardiner Til Soverom.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.

Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


Få en god natt søvn og en behagelig start på dagen med puter, dyner og sengesett i høy kvalitet. Les mer i vår soveromsguide. Etter en lang dag full av aktiviteter og gjøremål er det ofte godt å krype under dyna og kjenne at roen senker seg.


Soverommet er et viktig sted for å koble av og hente krefter til neste dag.

Smarte l øsninger soverom. Vera-samlingen er preget av en litt annen stil. Dette er et forslag til folk som setter pris på varmt interiør i en klassisk eller nyere versjon. Han refererer til innrede soverom , som i stor grad er populær takket være skandinavisk interiør. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Kjøp i vår nettbutikk. Kan gi deg magebesvær, mener ekspert.


Den minimalistiske, fargeløse trenden vi har sett i mange år er definitivt på vei ut, og vi er langt sprekere i. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


Alt du trenger til soverommet.

Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,. Vil du sortere på underkategorier, så finner du underkategoriene til produktkategorien Soverom i menysystemet ovenfor. Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Savannen Interiør AS. Thornbury reiseveske er laget i solid skinn med lekre detaljer.


Pusse opp soverommet? Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Interiør Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue, soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste motehjemmene! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg