fredag 6. oktober 2017

Kjøpe stige

Stort utvalg av stabile stiger og stillas hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Med stiger når du høyere når prosjektet krever det.


Hos Jula har vi stiger og stillaser beregnet for alle arbeidsoppgaver. Skal du opp i høyere nivåer, så er det lurt å investere i en ordentlig god stige. Du kan for eksempel legge taket ditt helt selv!


Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. Forskjellige typer stige.

Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Det er ikke det samme hvis du skal sette opp en lampe i taket på soverommet, og hvis du skal ut og fikse parabolen på et toetasjes hus. Vanlige stiger Hvis boligen din bare har en etasje, er det ofte nok å ha en enkel, vanlig stige. Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp med når det gjelder de viktigste egenskapene: Vekt og vedlikehold.


Andre viktige egenskaper er fleksibilitet og stabilitet. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av takstiger, trinn og stigesikring. Kjøp på nett eller i butikk. Har begynt jakte på en skikkelig stige.


Det er jo ikke så ofte jeg skal helt opp dit, og da blir det jo uansett ikke uten støttekontakt på bakken. Men stige må jeg da ha uansett, så skal jeg først kjøpe så kjøper jeg den lang nok. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Enkelte tar veldig lett på dette med kjøp og montering av en rømningsvei, og ender opp med å kjøpe uten å ha gjennomført en faglig befaring.


Dette kan få et uheldig utfall hvis du en dag befinner deg i en evakueringssituasjon. Voksne, barn, og eldre mennesker har ulike behov, derfor er det viktig at riktig stige er montert på rett plass. Ikke så mye aktivitet her som tidligere år. Jeg er på utkikk etter to ting.


Ny telefon og laptop.

Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen. En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken. Det første du gjør er å kjøpe den tykkelsen du vil ha på rundstokkene dine.


Jo tykkere de er, jo mer robust uttrykk vil du få. Vi gikk for en variant som er 28mm. Rundstokken kappes i to lange deler, som blir sidene av stigen og kortere deler som skal være trinnene.


Hvor mange trinn du vil ha, og hvor brede de skal være kan du velge selv. Sammenlign pris på stillas og stige. Se beste pris fra over 5butikker.


Om det er stort eller lite, så gir et stillas en stabilitet og trygghet som det er vanskelig å oppnå med en vanlig stige. Har du planer om å ta med deg mange tunge spann og elektriske redskaper opp i stillaset, bør du sjekke hvilken belastning det tåler. Byggevarehus, uansett hvlken kjede det er, kan hjelpe.


Dersom loftet er kaldloft mens skillet mellom loftet og etasjen under er isolert, eller hvis luka er trekfull, så er det en god ide å kjøpe isolert luke med stige som et sett, og spandere noen tusenlapper til en snekker for å bytte den, hvis du ikke selv er veldig snekkerkyndig. Sørlandsstigen AS produserer utfellbare brann- og tilkomststiger av høyeste kvalitet. Våre stiger er spesielt utviklet for rømning ved brann og andre farer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg