tirsdag 10. oktober 2017

Ramme bilder

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.

Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. De målene som er angitt for rammene forteller hvor store bilder som får plass, det vil si bildemålet. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål.


For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. Våre forstørrelser og fremkallinger av bilder leveres på fotopapir av høyeste kvalitet.


Motivene dine vil fremheves på beste måte – for å sørge for at du skal bli 1 fornøyd med forstørrelsene dine. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Last ned slående gratis bilder om Ramme. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.

Inntil åpning er det kun vårt grønnsaksutsalg som er åpnet. Velkommen til Ramme gård hvor helhet og bærekraft står sentralt. All vår matproduksjon foregår uten bruk av giftige sprøytemidler og kunstgjødsel. Vi tar også vare på sjeldne husdyrraser. Ramme fjordhotell har rom omhyggelig innredet med høy standard.


Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Vi skreddersyr pakkeløsninger. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Skjeberg Bilde og Ramme er en liten forretning innen kunstnermateriell og innramming. Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene.


Vår fotoavdeling er del av Kodak Express, verdens og skandinavias største fotokjede. Vi har også kunstplakater og bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg