torsdag 26. oktober 2017

Lag ditt eget rom

Lag plantegninger og interiørdesign på nett. Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice. Med RoomSketcher får du en interaktiv plantegning som du kan redigere online. Ditt hjem - ditt design false Med vår modulbygger kan du innrede hele ditt hjem.


Lag ditt eget rom

Du bygger rommet slik du ønsker, velger farger og materialer til vegger og gulv slik at rommet blir som du vil ha det. Modulbyggeren gir deg også muligheten til å designe din sofa akkurat slik du ønsker. Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg.


Hotellet har kun rom, og seks typer, fra Master Room som vist her, Signature Room som vist øverst, til Chamber Room, Guest Room og Friends Room, samt Cottage. Som navnet tilsier er det et eget lite hus på området, med to soverom. La rommet eller kroken bli dedikert til hobby, og innred med et godt arbeidsbord med plass til alt du trenger av redskaper og utstyr. Slike rom kan lett bli rotete. Derfor bør kun ting som gir deg inspirasjon stå fremme, mens resten bør ryddes i skuffer og skap.


Trenger du nytt spisebor eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Lag ditt eget spisebord på 1-2-3! Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Lenovo, og NASA inviterer ungdom til å designe vitenskaplige verdensromsforsøk.


Foto: Norges Astma-og AllergiforbundDu kan bli syk av inneklimaet i ditt eget hjem. Lag enkelt ditt eget mobildeksel eller skin med vårt unike designverktøy. Få tips til nye, smarte oppbevaringsløsninger i ditt eget hjem. SOFA FRA IKEA: – Å sy et sofatrekk er mye enklere enn du tror.


Lag ditt eget rom

Kitchen Design Ikea Kitchen - grey cabinets black and white tile floor. VLT ble drapsvåpenet tatt fra møbelbutikkens eget sortiment. På deres nye nettside kan du leke interiørdesigner og skape ditt eget virtuelle Lego-hjem.


Du velger ut de møblene du har lyst til å bruke i det virtuelle hjemmet, plasserer dem der du vil, og vips har du ditt eget lille Lego- rom. Når du er ferdig får du en liste med møblene du har valgt, og tilhørende spesifikasjoner. Lerretsbildet ditt kan egentlig forestille hva som helst.


Lag ditt eget rom

Du kan bruke en tegning barnet ditt har laget, et mønster du har tegnet selv, et gammelt fotografi du har funnet eller et bilde du har knipset under ferien. Uansett hvilket bilde du velger, er et eget lerretsbilde en fin måte å skape en mer personlig atmosfære i hjemmet på. Rom er en populær kategori med tapeter for alle slags rom og miljøer. Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Ved hjelp av fire planker og et kosteskaft kan du lage ditt helt eget klesstativ.


Bredden kan tilpasses rommet, og trenger du mer plass er det bare å bytte ut kosteskaftet med et nytt. Start med å bore et hull i toppen på hver planke. Tørkingen i etterkant kan skje på på mange forskjellige steder bare temperaturen er mellom 10–grader og lokalet ikke for tørt eller for fuktig.


Hvilke er de viktigste faktorene å ta hensyn til når du lager et treningsprogram til deg selv eller andre? Synes du vitenskap og romfart er spennende? Og her kommer vi over Sweet Home som er et gratisprogram som hjelper deg med å tegne rom for rom i huset ditt , sette inn vinduer og dører, møblere, og studere resultatet både to- og tredimensjonalt.


Nå kan du lage ditt eget virtuelle rom med Lego-møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg