tirsdag 3. oktober 2017

Kjøkken hvitt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Søk Moderne Kjøkken Inspirasjon. Vi er besatt av lys i Skandinavia fordi det gir liv og glede. Og et hvitt kjøkken sprer ikke bare liv og glede, det innbyr også til samtale og nærvær i hjemmet.


Og så er det blitt synonymt med den skandinaviske kjøkkenstilen der lyse farger og nyanser går hånd i hånd med de lette og stilrene elementene av organisk materiale.

Et hvitt kjøkken vil alltid være populært. Trendene innen kjøkkendesign og kjøkkeninnredning skifter hvert år, men det hvite kjøkkenet er alltid en del av de største trendene innen kjøkkendesign. Et klassisk hvitt eller høyglans kjøkken.


Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test. Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser.


I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Uansett hvilket materiale du velger, vil en lys benkeplate nok kreve litt mer av deg med tanke på rengjøring og vedlikehol ganske enkelt fordi flekker, smuss og misfarging er mer synlig enn på benkeplater i mørkere farger.

Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Hvite kjøkken har alltid vært populære og Drømmekjøkkenet kan tilby mange modeller i hvitt.


Finn kjøkkeninspirasjon til et hvitt kjøkken hos. Interiørstylist Silje Aune Eriksen synes det er fint å bryte med ulike former og materialer. Organiske former kan kombineres mot stramme linjer, og myke tekstiler fungerer godt mot harde materialer.


Hvitt kjøkken i ulike former. Er kjøkkenet hvitt , er det lekkert med detaljer i betong, terrazzo eller marmor. Kjøkken som er skapt med omtanke for miljø og inneklima. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Se KUNGSBACKA fronter i hvitt. Flere bilder med KUNGSBACKA hvite fronter. Les mer om KUNGSBACKA. Tinta hvitt kjøkken - myke kontraster og tidløs look Samspillet mellom de horisontale og vertikale linjene, sammen med fargevalget, kan gi Tinta akkurat det uttrykket du ønsker.


Lek med lys, linjer og store, ubrutte flater.

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Det er også mange designmessige muligheter med et hvitt kjøkken.


Du kan enten velge en malt, glatt front eller laminat, eller skape en mer eksklusiv look med vår Nordic Multifront i massivt tre. Lamellene i vår Nordic Multifront gir et stilfullt uttrykk med fine linjer i et tidløst design. Mono brukes til HTHs unike VH-Concept. VH-Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse VH-7-kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og enkle horisontale linjer. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser?


Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt ( Foto: Nordsjö Ohre Gold). Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper.


Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. Du har et nytt flott kjøkken , og det oser av finish og ekstra touch, som gjør det til noe spesielt. Svart og hvitt gir et kult og kontrastfylt kjøkken.


Her har eierne blant annet lekt seg med tavlemaling på kjøkkenveggen over benken. Da vi pusset opp, kvittet vi oss med noen skikkelig utdaterte romantiske detaljer, og det har gått med noen liter svart maling for å skape kontrastene vi trenger for å trives, forklarer Maria. Vi har svært mange vinduer og store flater i huset vårt. Hvis vi hadde valgt et helt hvitt kjøkken , ville det blitt kjedelig. Derfor kombinerte vi hvitt og sort.


Sort eik gir en varme til huset og rommet, og det skaper en koselig atmosfære om vinteren som jo er lang i Skandinavia, sier Ragnhild. Et kjøkken for alle dimensjoner. Marjo Mäki-Lohenoja valgte et hvitt kjøkken uten håndtak som følger resten av hjemmets lyse fargepalett. Kjøkkenet er stilrent og lyst, og den stilige Avonite benkeplaten runder av kjøkkenet ved å fortsette ned på gulvet langs veggen.


Når du bestiller et kjøkken , eller en hvilken som helst annen løsning hos Schmidt, så blir den produsert kun for deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg