fredag 6. oktober 2017

Norema vaskerom

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Sigdal Baderomsinnredning. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet.

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH! Det kan også leveres enklere vaskebenker og heldekkende rustfrie beslag som er evigvarende. Det finnes også andre praktiske løsninger for vaskerom som utslagsvasker og frittstående vaskekar.


Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Vaskerom for hele familien. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom ?

Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Mange har vaskerom i tilknytning til gangen.


Heng opp knagger til skitne og våte ytterklær. Arbeidsbenk En arbeidsbenk er alfa og omega på et vaskerom. Her kan du legge tørt tøy fra trommelen, brette tøy og legge det rene tøyet i hauger før du bærer det på plass i skapene. Klassisk, tidløst eller moderne bad? Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov.


Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Få ideer til ditt nye bad hos HTH.


For at du skal kunne velge akkurat det kjøkkenet du ønsker kan Norema tilby deg et rikt utvalg sammensatte skap i Home Collection eller du kan gjøre litt av jobben selv og velge flatpakkede kjøkken-sortiment Basic Collection - valget et ditt! Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken! Nordea Liv IPS pensjonssparing med skattefordel. Med IPS sparer du til pensjonen din, samtidig som du får av årlig innskudd i skattefordel.


At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her.

Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp. Her er det bare fantasien som stopper deg. Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen. Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge.


Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig. Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Littt slarkete hengsler og shabby dører er ikke så farlig på et vaskerom. Her finner du alt om vaskerom. Alt fra praktiske tips til inspirerende artikler om hvordan du bør bygge opp vaskerommet.


Og helt enig med deg - man trenger mer enn én skittentøyskurv. Per dags dato har vi stk (det er plastskuffer inni et høyskap som vi har på vaskerommet), men skal bytte ut den ene dype skuffen sånn at vi får seks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg