torsdag 5. oktober 2017

Billig maling innendørs

Billig maling innendørs

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Billig maling innendørs

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs.


Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Her vil du finne alt av maling som egner seg til innendørs bruk.


Vi har alle typer maling til en billig penge. Enten du skal male vegger, tak, lister eller annet. Alt du trenger å vite om maling innendørs ! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet. Bare med en ny maling vil hjemmet få et helt nytt preg. I vårt utvalg av innen- og utendørsmaling, pensler og tilbehør finner du nøye utvalgte produkter, naturligvis til lave priser, slik at du bare er et penselstrøk unna å gjøre hjemmet hyggeligere. Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet. Dette er konklusjonen i en svensk test av innendørsmaling.


Billig maling innendørs

Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for bladet Testfakta. Innendørs tak- og veggmaling. Akrylat gir de beste egenskapene når det kommer til vaskbarhet,holdbarhet, strekkevne, tørketid og brukervennlighet. Denne typen maling kan brukes både med ruller og pensler. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden.


Les mer om vedlikeholdsintervall. Fjern gammel maling med slipepapir. Sår og ujevnheter sparkles, og slipes ned med slipepapir etter at sparkelen har tørket. Slik fortsetter du til du får et jevnt og fint underlag.


Billig maling innendørs

Slipestøvet fjernes med en fuktig mikrofiberklut. Bart treverk grunnes med en pensel. Masker vinduet med en UV-bestandig maletape. Er prisen din for listefritt mellom tak og vegg og rundt vinduer?


Eller for vanlig maling med lister? I første etasje er taket mens i 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg