onsdag 11. oktober 2017

Plissegardiner up and down

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Velg mellom lystette blackoutgardiner og lysfiltrerende daylightgardiner. Der findes flere forskellige typer plisségardiner, blandt andet. Disse gardiner kan betjenes både oppe- og nedefra og de kan placeres, lige hvor det giver bedst mening i vinduesrammen.


Se også oppmålings- og monteringsveiledningenfor flygende plissegardiner nederst på siden.

Flygende plissegardiner. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes. Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.

De kan tilpasses alle vindusfasonger, og da stoffet går helt ut i sidene i vinduet skjermer de spesielt godt mot sol og innsyn. Unikt uttrykk som passer enhver stil. Vakre rammer til et godt inneklima.


Kontrollér lyset med klassisk design. Stil, privatliv og mer. Kid Interiør- Montering av oppned plisségardiner Kid Interiør. Up next Montering av plisségardin for utvendig karm.


Luksus plissegardiner gjennomgår en kvalitetskontroll innen de blir avsendt fra vår leverandør. Størrelse: Luksus plissé model ABkan produseres med en bredde på til 160cm og en maximum høyde på 250cm. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Det betyder, at du kan afskærme for generende blikke fx nederst i vinduet og samtidig lukke lys ind – og kigge ud øverst i vinduet.


De dobbelte plissegardiner kan laves som mørklægningsgardin, der har den isolerende effekt så rummet ikke bliver for varmt. Dobbelt plissegardiner har den fordel at der ikke er nogle synlige snore, de kører inde i kuberne, hvorimod enkelt plissegardinerne har synlige snore. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Die Montage erfolgt ganz schnell und einfach - ohne Bohren mit Klemmträgern oben und unten im Fensterrahmen (= verspannt).


Up and down plissegardiner. Et up and down plisségardin er let og elegant i sit udtryk, og så er det super enkelt at håndtere.

Selv om det fremstår let og luftigt, så kan det sagtens fungere som en effektiv afskærmning imod lys. Og så er det altså bare helt genialt, at de kan trækkes både op og ned. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute.


Vi har mange års erfaring inden for gardiner både online samt vores fysiske butik. Her finder du vores udvalg af flyvende plisségardiner. Det kan køres både oppefra og ne samt nedefra og op.


Vi har et stort udvalg af plissegardiner up and down i den bedste kvalitet og som er tilsvarende til plissegardiner , som du finder hos den lokale gardinus eller gardinbutik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg