onsdag 4. oktober 2017

Gammel valdresbunad

Rimelige priser og god service. Delbetaling fra Klarna. Stakk og liv, lue og veske er i svart eller mørkt blått. Valdresbunad , gammel modell. Stakken er foldelagt, med en bred midtfold foran, med resten av vidden fordelt bakover til de møtes på midten.


Skjorten er i hvit lin eller bomull med flerfarget eller hvitsømsbroderi broderi på krage og mansjetter.

Vesken kommer i samme kvalitet og farge som stakken. Skreddersydd til dine unike mål. Sølv kommer i tilegg. Cape eller jakke sys i det samme stoffet. Her ser du bunaden med skjorte i farga broderier, enkel Leinesølje med ringer og skåler.


Ekte norsk bunadsølv tufta på gamle handverkstradisjonar. Her finn du søljer og anna sølv til over norske bunader og folkedrakter. Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne.

Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. Stakk med liv, brodert veske, brodert lue, brodert lin skjorte. Bunad For Menn har valgt å veve vestestoff på gammelmåten slik det var gjort før moderne vevstolen ble tatt i bruk.


Dette gir våre vester et svært eksklusivt preg som gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon. Bunadhuset selger materialpakker for en rekke av våre mest populære bunader og drakter. Pakkene inneholder stoff med all nødvendig tråd og mønster. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.


Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Alle feltene merket med rød stjerne må fylles ut. Som kjøper av bunaden akseperer jeg at selger har.


I Norge er det ikke bare eksperter som viser interesse for bunad og folkedrakt. Interessen er stor blant de fleste og kanskje spesielt blant unge mennesker. Svalbard Bunadsølvskrin til Svalbardbunad.


Rundt lokket har jeg malt. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter!


Vi kjøper sølvet til bunadene fra norske gullsmeder og leverer til konkuransedyktige priser. Nyeste kommentarer 30.

Nordmøre dame bunad stakk med vest, rutete forkle, brodert. Identiteten til tegneren av selve drakten er ikke kjent. Se stor versjon av bildet.


Jeg lurer på pris og evnt hvor lang leveringstid det er på bunadskrinet med motiv fra gammel valdresbunad ? Den første designede bunaden. Fasongen har den fått fra en rutastakk fra gården Semeleng i Vestre Slidre, men den er brodert for å være mer festkledd. I bokens første del forteller hun levende om sin barndom og ungdom.


Bunaden har fargerike ullbroderi på ullstoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg