tirsdag 2. juli 2019

Fargekombinasjoner stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ?

Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. De greige fargene vil få et rosa skjær, mens de nøytrale grå vil vippe mot blålilla. Noen lever fint med det, – andre opplever det som frustrerende.


Her på LADY bloggen kan du finne mange gode råd om flotte fargekombinasjoner , – jeg anbefaler dere å lese noen av våre tidligere fargesaker for nyttig input rundt hver enkelt farge. Fargekombinasjoner for stua Det er veldig vanskelig å velge bare et par ut av det blå farger for din egen stue. Det er derfor her er noen tips om de mest vanlige fargekombinasjoner som brukes i stuer.


Du kan også utforske atmosfæren kaller disse kombinasjonene.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Hvert år kommer det nye trender innen fargekombinasjoner. I år er det kombinasjonen av grønn og rosa som er det store. Du skal helst ha det på både vegger, tilbehør og planter.


Gi derfor en varm velkomst til Miami-vibber i hjemmet ditt, for du vil møte mange muligheter for å få denne trenden hjem til deg. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Skap perfekte fargekombinasjoner med matte og blanke farger i ulike glansgrader.


Ikke velg farge etter at du har ryddet ut interiøret. En rød sofa eller blå gardiner påvirker fargene i rommet. Fargeprøvene i butikken er laget på blankt papir. Dette gir feil inntrykk hvis underlaget du skal male hjemme er matt. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre.

Vil du ligge ett skritt foran? Mal og møbler med djerve fargevalg i dristige kombinasjoner – og få et hjem som ser helt smashing ut. De komplementære fargene er de som står midt imot hverandre i sirkelen – som korall og eplegrønt – og det er fakta at øynene våre tiltrekkes av slike fargekombinasjoner. Vi ønsker å vise deg hvordan du kan skape en behagelig og lekker stue med tapet.


Alle liker vakre vegger og tapeter er en enkel måte å gi rommet en ny stemning. Vi har samlet en rekke stilretninger som kan inspirere deg til å finne din favoritt tapet til din stue. Har akkurat ryddet ferdig stuen , etter en familiesammenkomst, og ble skikkelig inspirert til å pusse opp. Tanken har vært der lenge, men ikke inspirasjonen, så den er velkommen.


Har svart sofa, mørkt gulv, lyse vegger og mørk panel i tak, dør- og vinduskarmer, og bor sjenk osv er. Bruk havets vakre blåtoner innendørs, fra lys aqua til dyp blålilla, og kombiner med nyanser i burgunder. Vaser i samme serie, men i forskjellige størrelser.


Visste du at turkis og korall kan brukes sammen i interiøret med stort hell? Finn fine fargekombinasjoner i tapetboka 04. Da er en tapetbok et godt verktøy, tipser Torhild Rustenberg. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Gulvet er eik parkett, noe gulnet. Er en hvitmalt peis i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg