mandag 29. juli 2019

Stilrent kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Nordic Inline Nordisk letthet med industrielt preg på Leinøy.

Storslått utsikt til fjell og fjord fra alle vinduer understrekes av et stilrent , hvitt kjøkken. Selv om mørke kjøkken pryder de fleste interiørblander, foretrekker jeg hvite klassiske kjøkken med benkeplate i granitt. Det er lite som kan konkurrere med et hvitt klassisk kjøkken med lekre knotter, mye skapplass og en solid benkeplate i stein.


Med et stilrent kjøkken får du et kjøkken som aldri går av moten. Hvis du har forelsket deg i det enkle, hvite uttrykket, passer din kjøkkenkjærlighet til den minimalistiske tidsånden som domineres av rene linjer og strømlinjeformet design. Gloss White er et moderne og stilrent kjøkken med høyglansede overflater.


De blanke frontene reflekterer lyset pent og gir kjøkkenet et elegant preg.

Pris for denne kjøkkenløsningen kr 17. Med Aspekt kjøkken får du et enkelt, stilrent og prisgunstig kjøkken med hvitmalte og glatte fronter. Tinta hvit er kjøkkenet for deg som ønsker et moderne kjøkken med stilfulle linjer. Lek med lys, linjer og store, ubrutte flater og gi kjøkkenet ditt personlige preg. Gi de hvite dørene en motsats i de horisontale og vertikale linjene, som kommer i et utvalg på forskjellige farger.


Den store kjøkkenøyen har smarte og innfelte oppbevaringsrom for å komplettere den allerede gode oppbevaringsmulighetene. Den generøse skuffen gir også en mulighet til å velge design på innsiden, som i dette tilfellet, en skuffe i treutførelse. Et stilrent kjøkken med de siste funksjonene og løsningene. En rå betongtrapp fører opp til et stort åpent rom med panoramautsikt over Horsens fjor marker, skog, by og himmel. Her har kjøkken , kontor, spisestue og dagligstue smeltet sammen i ett stort, funksjonsoppdelt oppholdsrom, der familien lever og nyter hverdagen sammen.


Jeg har forresten åpnet opp veggen fra gangen til kjøkkenet og det skaper allerede et mer åpent og funksjonelt kjøkken. Så nå gleder jeg meg bare til å åpne den siste veggen inn mot stua så det blir en ny romløsning i huset :D Jeg har valgt et veldig stilrent og elegant kjøkken som skal bestå av hvite skaper og sort benkeplate. Med fronter av naturproduktet linoleum, kombinert med finer og underlimte heltre lister i eik er dette en sofistikert og påkostet modell.


Prikken over i’en på det eksklusive kjøkkenet er det lekre, integrerte grepet i massivt eik. Marjos hvite kjøkken med integrerte hvitevarene gir et stilrent kjøkken , og med funksjonelle sokkelskuffer er oppbevaringen maksimal fra gulv til tak.

Epoq-kjøkkenet som fanger oppmerksomheten din Dette praktiske kjøkken har lagringsplass for alt av bestikk, servise og kjøkkenutstyr, og kjøkkenøya er perfekt for de daglige gjøremålene. Kjøkkensystemet vårt METO inkludert tilhørende fronter, har års garanti og er grundig testet for å kunne tåle røff. System Kjøkken er Telemarks største kjøkkenprodusent og produserer kvalitetskjøkken til lave priser. Gode løsninger – Høy kvalitet. Se våre kjøkken her eller besøk våre lokal på Kjørbekk i Skien.


GREPET AV STILRENT DESIGN. Med de unike sporene for grep slipper du å frese inn i døren, noe som er vanlig for andre håndtaksløse kjøkken. Et hvitt og stilrent kjøkken med fokus på kjøkkenøya.


I dette kjøkkenet i modellen Stil hvit ser vi at frontens grepslist gir kjøkkenet et minimalistisk uttrykk. Trendy, minimalistisk, klassisk, stilrent urbant eller moderne? Sentima har din stil.


Igjen et svært prisgunstig kjøkken fra Norema: Kvadrat Hvit med slette, rengjørings-vennlige fronter i melamin. Og en ekte ”kameleonmodell” som kan tilpasses omgivelsene i det uendelige. Den rene og enkle formen innbyr til å gjøre litt ekstra ut av innredningen – som denne overskapskombinasjonen med tette dører øverst og lavtbyggende vitrinedører med aluramme og røkfarget glass. Enkelt, tidsriktig og stilrent kjøkken med et moderne nordisk uttrykk.


Leveres med glatte fronter i askmønster og integrerte gripelister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg