onsdag 10. juli 2019

Solskjerming tak

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Solskjerming til bilvindu. Renson Pergola: Camargue - byggesett fra Renson. Algarve - pergola tak til eksisterende rammeverk. Topfix Max - pergola markise. Spørsmål om bruk og parring av produktene har vi samlet på disse sidene.


Her finner du også forklarende videoer. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.

Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Se vårt utvalg og bestill i dag! Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer.


Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Utvendig solskjerming bidrar effektivt til å skape et komfortabelt inneklima på solfylte dager. Prosessen er passiv og derfor et miljøvennlig alternativ til f. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Med screens får du effektiv solskjerming og beholder utsikten Går du for screens som solskjerming vil du få en nøytral og effektiv solskjerming , samtidig som du beholder utsikten.


Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Screenduken er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Samtidig slipper den inn et behagelig lys og stopper inntil av solens. Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Denne markisen har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.


Elegant og pen takmarkise. Takmarkisen blir levert med en elegant beskyttelseskassett med selvbærende.

Selvfølgelig finnes det et utvalg av barnevennlige motiver som gjør det ekstra magisk på barnerommet. I samarbeid med Disney tilbyr Velux ulike motiver på blendingsgardiner som holder lyset ute når minsten skal sove. Insektsnett for takvindu. Terrassemarkise til montering både under tak og på regnutsatt vegg.


Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Vi har tekstiler og solskjermingsprodukter som passer for enhver smak og behov i vårt showroom i Oslo.


Våre medarbeidere er klar med profesjonell og individuell rådgivning om gardiner og solskjerming. Enten i vårt showrom eller på et privat besøk. Hvis vi besøker deg tar vi med prøver slik at vi kan finne den rette løsningen sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg