fredag 12. juli 2019

Tynne ut maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Det er vanlig å bruke rull på slette vegger - og pensel på panel.

Som et ledd i produktutvikling for innføring av vannbasert maling , har blant annet Jordan lansert smalere malingsruller, til bruk på panel. Når du skal male panel blir teknikken da å påføre maling med pensel mellom bordene, og påføre malingen på selve planken med rull. Perfekt til leker, skittentøy, pant eller avfall!


De lettrullende hjulene gjør at denne allsidige plasttønnen med lokk er svært enkel å flytte. Har liter grunning for vegger inne i huset. Hva bruker man for å tynne ut maling ? Og må det uansett stå til neste sommer før neste strøk beises?

Noen som vet noe om denne metoden? Så fikk vi jo også høre at maling dekker treets struktur på en bedre måte. Dette er også noe vi vurderer.


Svar: Da må man først vaske over med JOTUN KRAFTVASK, og så gå over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre og er det mye av dette, så må man grunne med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før påføring av maling som f eks. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. De vannbaserte er ofte tykkere i konsistensen og kan være vanskeligere å påføre.


Men det løser seg ved å tynne ut malingen, det er lite som skal til, tipser maleren. Ja du kan godt tynne ut maling. Jo blankere en maling er, jo mer lys reflekteres, og dermed oppstår også både gjenskinn og skyggevirkninger. Det er årsaken til at mange velger blanke overflater på listverk og vinduer.


Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel et vakkert stukkatur, en gammel dør eller fine. Ved riktig forberedelse av grunnlag og påføring har malingen et vedlikeholdsintervall på inntil år.


Nordsjös One Super Tech er selvrensende og er den beste eksteriør maling vi tilbyr. Tynne oljebasert maling med lakk tynnere hvis du vil ha dem til å tørke raskere.

Lakktynner er kompatibelt med oppløsningsmidlene i oljebaserte malinger, men er mer flyktig og fordamper raskere. Løs maling pigment i lakk tynnere å lage din egen beis. Spray blandingen på veden, for så å avslutte tre med en klar finish.


Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Jeg har brukt en rest av en vannbasert maling. Var el et par liter igjen i spannet.


Trodde det gjorde bare at malinga ble litt tynnere og lettere å påføre, men gjør det også at den blir lysere. Med denne lille vannmengden altså. Det kan virke som en uoverkommelig oppgave å gjøre noe med veggene.


Timer på timer med å fjerne gammel tapet før du går i gang med sparkling, pussing og maling. Og det er ikke engang sikkert det blir pent. Det enkleste er å bare lukke øynene og la det være som det er. Du trenger verken å pusse, sparkle eller male.


Utholdende ConstantFeed-funksjon for konstant malingsforsyning også ved arbeid over hodehøyde eller nær gulvet. Slik går du fram ved maling. Det er fult mulig å få et flott resultat med vannbasert maling på panel, det krever bare en litt annen påføringsteknikk.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Vannbasert på panel - Fornyelse av panel - ifi. Non drop er spesielt utviklet til å holde på tynne oljer og trebeskyttelse.


Galvanisert stål som ikke smitter av i maling eller på vegg Se produkt. På boksen står angitt hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker. Deretter er det enkel matematikk å regne ut hvor mye maling huset vil trenge. Har du igjen for mye maling når veggene er tatt – gå over huset igjen.


Det skal så mange liter på veggen, så det er bare å holde på til bøttene er tomme, sier Sundmoen. Fra mager til fet: dvs at du tynner strøk med terpentin, maler strøk med uspedd maling og strøk med uspedd maling. Man kan evt tynne siste strøk med litt ekstra kokt linolje fra Ottosson.


Hvis du ikke liker løsemidler (som feks terpentin). Men her la vi penselen på hylla. Den nye malesprøyten skulle være sterk nok til å ta seg av all slags maling uten å tynne den.


Er den ikke det må malingen fortynnes, men da risikerer du også at den renner lettere. Test av mini-lasermåler: Denne dingsen danker ut tommestokken. En malesprøyte av denne typen er enkle.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Ja man kan tynne malingen, men ikke så bra for egenskapene til UTENDØRS maling.


Snakket med en bekjent i farvehandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg